Ir al contenido principal

704-Mandala - Dulce armonia

 704 Mandala:     Dolça harmonia.

Mandala A.Cassany  704
Nineta, dolça i encantadora, ànima harmoniosa, que desprens una bellesa interna que ens deixa a tots meravellats. Es probable que en 3D no els hi demostris però fes el possible per fer-ho, les ànimes que t’envolten t’ho agrairan.

Tens l’oportunitat de fer que moltes ànimes aprenguin de la teva saviesa, la terrenal i la espiritual, ets un canal d’energia i l’has de desenvolupar, fent tot allò que t’agrada i estàs deixant de fer-ho, i ho postergues per més endavant. NO val la pena postergar, en aquesta dimensió millor fer el que us agrada, que no deixar-ho per un altre ocasió.
La vida a vegades no ens ho posa fàcil, segur que a tu tampoc, i gràcies això aprenem dels entrebancs que ens anem trobant pel camí.
Mandala A.Cassany 704
Quan estiguis en hores baixes, pensa en una piscina plena de pètals de roses,  t’hi submergeixes fins el coll i estàs una bona estona, quan en tinguis prou d’estar sola, hi poses les persones que tu creguis convenient (a nivell d’ànimes), tant les que estan en aquest pla com altres i us abraceu formant una pinya, perdoneu-vos i creu-me quedaràs molt alliberada. Quan en tinguis prou, surt i els deixes tots a dins perquè en gaudeixin.

El teu mandala ve a dir-te tot el que te’m dit, té dolçor  i és harmoniós, en el bell mig i rodejat d’energia hi ha una papallona, signe d’aquesta transformació, està envoltat d’uns ponts que signifiquen les ànimes que estan amb tu, les físiques i les etèries que t’acompanyen en aquest camí perquè les sol·licitis quan en tinguis necessitat.

La roda següent és l’engranatge que fa que tot el que et succeeix, sigui el que realment et pertoca.

Mandala A. Cassany
El mandala es com una gran flor, i els pètals que formen el següent cercle, estan plens d’estimació de tu cap als altres i dels demès cap a tu. Però no oblidis d’estimar-te a tu mateixa, amb totes les teves virtuts i tots els teus defectes. El millor de la teva vida ets tu mateixa.

L’estrella següent il·lumina el camí en direcció al teu nucli més intern, dona claror i bellesa a tot els teus sentiments, té una xarxa per si caus que no et facis mal i et puguis tornar aixecar i prosseguir en el teu camí cap a la transformació.

L’envolten uns cercles d’energia que en els moments de flaquesa t’ajuden a sobreposar-te, tens moments fluixos, però no saps com, ni qui t’ajuda a superar-los.
Estem amb tu, només ens has de demanar-ho.

L’últim cercle està ple de flors, boniques de diferents colors, per la piscina de pètals de roses que et comentàvem, fes meditacions amb elles i en sortiràs beneficiada i molt alliberada.
Tot envoltant el cercle hi ha estels que volen entrar al teu interior, deixa’ls que ho facin i tindràs més llum per il·luminar-te.

Gaudeix de tot el que et passa per la vida i segueix amb aquesta, Dolça harmonia.

Dibuixat i escrit per M.Àngels Cassany

--------------------------------------------------

704 Mandala: 
Dulce armonía.
Niña, dulce y encantadora, alma armoniosa, que desprendes una belleza interna que nos deja a todos maravillados. Es probable que en 3D no lo demuestres pero haz lo posible para hacerlo, las almas que te rodean te lo agradecerán.
Tienes la oportunidad de hacer que muchas almas aprendan de tu sabiduría, la terrenal y la espiritual, eres un canal de energía y la tienes que desarrollar, haciendo todo lo que te gusta, y estás dejando de hacerlo, y lo postergas para más adelante. NO vale la pena postergar, en esta dimensión mejor hacer lo que os gusta, que no dejarlo para otro ocasión.
La vida en ocasiones no nos lo pone fácil, seguro que a ti tampoco, y gracias a ello aprendemos de los obstáculos que nos vamos encontrando por el camino.
Cuando estés en horas bajas, piensa en una piscina llena de pétalos de rosas, te sumerges hasta el cuello y estás un buen rato, cuando tengas suficiente de estar sola, pones las personas que tú creas conveniente (a nivel de almas), tanto las que están en este plano como en otros y os abrazáis formando una piña, perdonaros y, créeme quedarás muy liberada. Cuando tengas suficiente, sales y los dejas a todos dentro para que lo disfruten.

Tu mandala viene a decirte todo lo que te hemos dicho, tiene dulzura y es armonioso, en el centro y rodeado de energía hay una mariposa, signo de esta transformación, está rodeado de unos puentes que significan las almas que están contigo, las físicas y las etéreas, que te acompañan en este camino para que las solicites cuando tengas necesidad.

La rueda siguiente es el engranaje, que hace que todo lo que te sucede, sea lo que realmente te corresponde.

El mandala es como una gran flor, y los pétalos que forman el siguiente círculo, están llenos de amor de ti hacia los demás y de los demás hacia ti. Pero no olvides de amarte a ti misma, con todas tus virtudes y todos tus defectos. Lo mejor de tu vida eres tú misma.

Mandala A.Cassany
La estrella siguiente ilumina el camino en dirección a tu núcleo más interno, da claridad y belleza a todos tus sentimientos, tiene una red porque si caes no te hagas daño y te puedas volver a levantar y proseguir en tu camino hacia a la transformación.

Le rodean unos círculos de energía que en los momentos de flaqueza te ayudan a sobreponerte, tienes momentos flojos, pero no sabes cómo ni quien, te ayuda a superarlos.
Estamos contigo, sólo tienes que pedírnoslo.

El último círculo está lleno de flores, bonitas de diferentes colores, para la piscina de pétalos de rosas que te comentábamos, haz meditaciones con ellas y saldrás beneficiada y muy liberada.

Rodeando el círculo hay estrellas que quieren entrar en su interior, déjalas que lo hagan y tendrás más luz para iluminarte.

Disfruta de todo lo que te pasa por la vida y sigue con esta, Dulce armonía.

 Dibujado y escrito por M.Àngels Cassany

Comentarios

  1. Molt maco Mª Àngels!!

    jo el meu me'l miro cada dia!jejejeje m'encanta!!

    Cristina

    ResponderEliminar
  2. Hola M.Àngels, m'ha agradat. Només sé que he plorat mentre el llegia. Crec que està tot dit. Quan em trobo em persones que podeu establir aquesta connexió la meva ment es fa preguntes i la meva ànima es tranquilitza.
    M'he sentit vulnerable i alhora molt petita, jove (deu ser així la meva ànima).
    Gràcies, m'agradaria aprendre molt i viatjar com tu per alleugerir el patiment propi i dels altres.
    Gràcies, em mantindré oberta i activa.
    Una abraçada
    IG

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Isabel
      Gracies per els teus comentaris,
      M'agrada q et faci sentir el que diu el missatge, senyals que et "toca".
      El missatge em ve donat pels ángels pel que sempre son missatges per l ànima. La ment s ha de deixar de banda, per això es tant important que surtin les emocions.
      Segur que no ets petita sinó gran d esperit.
      Tots i cada un de nosaltres te el seu cami i tu has de buscar el teu, medita i segurament et sorgirà.
      Estic convençuda que com més sabem més entrebancs anem trobant, per tal de anar millorant dia a dia, i mai saps prou.
      Gràcies a tu per la confiança.

      Una abraçada

      M. Angels

      Eliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

1284-Mandala: La luz que emerge de las almas.

  1284 Mandala: La llum que emergeix de les ànimes.   L'àngel que regeix el dia 4 de febrer, es diu: 63 – Anauel. L’àngel que regeix el dia 12 de febrer, es diu: 65 Damabiah.     Aquest mandala ha estat fruit de la generositat de la J......, que ha volgut traslladar la seva saviesa, a través de les paraules i el seu bon fer, i m’ha encarregat aquest mandala per a la vostra empresa, perquè tingui un lloc dins ella.   El que percebo es una gran comunicació   a nivell de socis i de treballadors, que va més enllà d’un treball merament econòmic, sino també emocional i de valors.   Aquest mandala al centre neix una flor que defineix que i qui sou, bellesa per tot arreu, havent format una empresa on heu posat les vostres expectatives i que malgrat tot dels bons i mals moments, el que preval és la vostra unió.   La flor s’expandeix formant el nom de la vostra empresa, i d’aquí es formen altres camins que donen llum al vostra projecte, on l’energia de l’entorn us fa an