Ir al contenido principal

690 Mandala: La Flor interna

690 Mandala:
La Flor interna

Ànima encantadora, nítida i serena, amb un cor sanador, que injecta als que t’envolten una pau de lo més tranquil·litzadora.

Obre’t al món, expandeix-te, la teva llum té que arribar a qualsevol lloc d’aquest planeta.

El teu mandala té les mans obertes al que es presenti, escolta al teu cor més que al teu cap i decideix el que més t’ompli, sigui el que sigui.

Els colors son serens, daurats, verds i blaus, composen una flor interna meravellosa, tens un interior “ànima” que molts de nosaltres voldríem.
 
S’està bé al teu costat, els amics estan amb tu, tant els físics com els eteris, en aquest mandala estan al teu voltant protegint-te,  animant-te. Tens una protecció angèlica que vetlla per tu, anima’t  i siguis molt feliç.

Els ponts i passeres que anem posant, las tens que anar saltejant, t’ensenyaran a viure la VIDA, a vegades seran més dures que d’altres però tot això enforteix el caràcter i les vivències per el dia de demà.
Ningú sap com serà, però tot ensenya i quan posem paranys és perquè les ànimes mes boniques aprenguin i se’n donin compte del que han vingut a fer en aquesta vida.

Estudia, treballa, encara el futur amb alegria, perquè t’ho mereixes de debò!

I, que dir de la teva família? La unió que teniu es pura meravella!, L’estimació dels pares no té preu, no esperen gratificació, comprensió, remuneració, ni recompensa. Estimeu-vos molt, ja que tu has triat la família que volies i que t’ajudaran a superar els reptes que et vares proposar, quan vas venir al mon.

L’energia està amb tu, la desprens amb les persones que més t’interessen i gaudeixes amb elles. Són ànimes encantadores i encisadores.

La papallona, signe de transformació, entra directament dins el teu interior, per alimentar-se de les teves flors i convertint-se amb el que tu ets, un ésser

MERAVELLÓS, I PLE DE LLUM!

Dibuixat i escrit per M.Àngels Cassany
---------------------

690 Mandala: 
La Flor interna

Alma encantadora, nítida y serena, con un corazón sanador, que inyecta a los que te rodean una paz de lo más tranquilizadora

Ábrete al mundo, expándete, tu luz tiene que llegar a cualquier lugar de este planeta.

Tu mandala tiene las manos abiertas a lo que se presente, escucha a tu corazón más que a tu cabeza y decide lo que más te llena, sea lo  que sea.

Los colores son serenos, dorados, verdes y azules, componen una flor interna maravillosa, tienes un interior "alma" que muchos de nosotros quisiéramos.

Se está bien a tu lado, los amigos están contigo, tanto los físicos como los etéreos, en este mandala están a tu alrededor protegiéndote, animándote. Tienes una protección angélica que vela por ti, anímate y seas muy feliz.

Los puentes y pasarelas que vamos poniendo, las tienes que ir salteando, te enseñarán a vivir la VIDA, a veces serán más duras que otras pero todo esto fortalece el carácter y las vivencias para el día de mañana.
Nadie sabe cómo será, pero todo enseña y cuando ponemos trampas es porque las almas mas bonitas aprendan y se den cuenta de lo que han venido a hacer en esta vida.

Estudia, trabaja, encara el futuro con alegría, porque te lo mereces de verdad!

Y, que decir de tu familia? La unión que tenéis es pura maravilla!, El cariño de los padres no tiene precio, no esperan gratificación, comprensión, remuneración, ni recompensa. Amaos mucho, ya que tú has elegido la familia que querías y que te ayudaran a superar los retos que te propongas, cuando viniste al mundo.

La energía está contigo, la desprendes con las personas que más te interesan y disfrutas con ellas. Son almas encantadoras.

La mariposa, signo de transformación, entra directamente en tu interior, para alimentarse de tus flores y convirtiéndose con lo que tu eres, un ser

MARAVILLOSO, Y LLENO DE LUZ!

Dibujado y escrito por M. Àngels Cassany


Comentarios

  1. Nena, quin missatge mes bonic! Felicitats x canalitzar!

    ResponderEliminar
  2. Muchísimas gracias corazón.Es una gozada leer tus mandalas.

    Que tengas un año repleto de conocimiento, entendimiento y mucho amor.
    Sara

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

1263-La princesa de los valores

  1263 Mandala:  La princesa dels valors.   L'àngel que regeix el dia 10 de juliol, es diu: 22 – Yeiayel.     Segons el teu mandala, ets un pou de valors, qualitat d’una persona apreciada i ben considerada.   Del centre surt una flor plena d’energia, o sigui el teu centre més preuat, on s’ubica l’ànima, que amb les seves llàgrimes, algunes vegades d’alegria i d’altres de tristor, s’expandeixen cap a les capes més internes   dels teus xacres, que il·luminen amb els seus diferents colors, a tots i cadascuna de les ànimes que t’envolten. Quin plaer és escoltar-te i apropar-se a tu, la teva veu calma i aporta entusiasme que genera equilibri, energia, per obrir les ments, per pensar o per creure que si que es pot!   Les voltes que dóna la vida! exactament com un mandala, que significa roda o totalitat, sense buscar les ànimes afins es van retrobant i s’aporten llum, i equilibri, en aquest mandala esta representat per el cercle verd i groc,   natura, energia,   estabil