Ir al contenido principal

673 Mandala: Punts d’energia daurada.



673 Mandala
Punts d’energia daurada.


Daurada, plena d’energia, sincera, espectacular, somrient, amable, amorosa, exitosa,
nerviosa, adjectius de coses que tu tens. Busca-les en el teu interior, algunes ja les saps i d’altres encara han de sorgir.

Cada dia quan et mires al mirall digues-li a la noia que hi ha al davant, que és meravellosa, que és preciosa i que té totes les oportunitats que es mereix.

Ets jove i amb moltes coses per aprendre de la vida i ets mereixedora de tot el que et proposis, només ho tens que demanar.

I tu diràs a qui?

A nosaltres, si ens ho demanes amb amor incondicional, t’ajudarem. És possible que et costi de fer-ho, però nosaltres els àngels no interferim en cap vida sinó ens ho demanen i malgrat tot, l’ànima sempre, sempre, té l’ultima paraula.

Aquest  mandala és la teva ànima en l’actualitat, clara i daurada. Dóna la sensació de tranquil·litat i harmonia que es veu reflectida en aquest colors gens estridents, comença amb una aura daurada i uns migs cercles que son com ponts on entra l’energia que necessites,  allà s’entrelliguen i donen tota la potència necessària per crear dins teu un espai molt especial, on hi caben moltes de les ànimes que estan al teu costat, familiars i amics que no et fallaran i d’altres ànimes que malgrat et fallin serà perquè tu tens que aprendre alguna lliçó.

Els punts d’energia que envolten el teu cercle més intern son les armes que tens que agafar i desprès deixar fluir, son molt potents. Allà està instal·lada la meravella d’aquesta papallona (signe de transformació)  que t’ajudarà a seguir endavant.

L’energia s’ha transformat i dona voltes en el teu interior, camina NO t’aturis i gaudeix del dia a dia, no t’amoïnis pel que hem dit, Viu la Vida com millor creguis i aprèn de tot el que t’envolta.


Tens una mare que és un SOL.

Dibuixat i escrit per M. Àngels Cassany


-----------------------------------------------------------------------------

673 Mandala: 
Puntos de energía dorada.


Dorada, llena de energía, sincera, espectacular, sonriente, amable, amorosa, exitosa,
nerviosa, adjetivos de cosas que tú tienes. Búscalas en tu interior, algunas ya las sabes y otras todavía tienen que surgir.

Cada día cuando te miras al espejo dile a la chica que hay delante, que es maravillosa, que es preciosa y que tiene todas las oportunidades que se merece.

Eres joven y con mucho que aprender de la vida y eres merecedora de todo lo que te propongas, sólo lo tienes que pedir.

¿Y tú dirás a quién?

A nosotros, si nos lo pides con amor incondicional, te ayudaremos. Es posible que te cueste hacerlo, pero nosotros los ángeles no interferimos en ninguna vida sino nos lo piden y a pesar de todo, el alma siempre, siempre, tiene la última palabra.

Este mandala es tu alma en la actualidad, clara y dorada. Da la sensación de tranquilidad y armonía que se ve reflejada en estos colores nada estridentes, comienza con un aura dorada y unos medios círculos que son como puentes donde entra la energía que necesitas, allí se entrelazan y dan toda la potencia necesaria para crear en ti un espacio muy especial, donde caben muchas de las almas que están a tu lado, familiares y amigos que no te fallarán y otras almas que pese te fallen será porque tú tienes que aprender alguna lección.

Los puntos de energía que rodean tu círculo más interno son las armas que tienes que coger y después dejar fluir, son muy potentes. Allí está instalada la maravillosa mariposa (signo de transformación) que te ayudará a seguir adelante.

La energía se ha transformado y da vueltas en tu interior, camina NO te pares y disfruta del día a día, no te preocupes por lo que hemos dicho, Vive la Vida como mejor creas y aprende de todo lo que te rodea.

Tienes una madre que es un SOL

Dibujado y escrito por M. Àngels Cassany

---------------------------------------------------------

Mandala 673: Particular for CMM
Points of golden energy.


Dorada, full of energy, sincere spectacular sonriente, kind, loving, successful,
nervous adjetivos tú tienes of thing. Búscalas inside of you, you know the ya Some are equipped and other Todavia that arose.

Every day cuando te Look mirror Tell the hay chica that front, that wonderful, and it has to be beautiful todas las Oportunidades deserves that.

Eres joven y con mucho learn that you are deserving of life and all that you propongas, only that it tienes pedir.

¿Y tú tell who?

To us, if we, frequent it with unconditional love, you'll help. It is possible that you cueste hacerlo but angels us not interfere in life but none ya pidenes us despite it all, the soul always, always, tiene la palabra last.

This mandala is your soul in actualidad, clear and golden. Da the feeling of tranquility and harmony that comes in these colors reflejada nada strident, comienza con unos y medios a golden aura that are círculos as bridges where energy enters the necesitas, there is entrelazan dan y toda la Necessary power to create IT espacio a very special fit where many of the Souls that are a tu lado, Family & Friends do not you will fail and other Souls that weighs you will be porque tú tienes fail to learn a lesson.

Los puntos circle of energy that surround you are more weapons than tienes Internal catch it and after you quit flow, are very powerful. There is installed the wonderful butterfly (signed transformations) that you assist you to follow adelante.

The energy must be transformed into Vueltas y da inside you, no walks and parents enjoy everyday, you do not worry so we hemos dicho, Vive la Vida y Aprende como mejor created by all that surrounds you.

Tienes a mother that one

Written by M. Angels and Dibujado Cassany

Comentarios

  1. muy bello mandala, me gustaría que alguno esté presente en la nueva agenda Los Mandalas.
    Vivian

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

1284-Mandala: La luz que emerge de las almas.

  1284 Mandala: La llum que emergeix de les ànimes.   L'àngel que regeix el dia 4 de febrer, es diu: 63 – Anauel. L’àngel que regeix el dia 12 de febrer, es diu: 65 Damabiah.     Aquest mandala ha estat fruit de la generositat de la J......, que ha volgut traslladar la seva saviesa, a través de les paraules i el seu bon fer, i m’ha encarregat aquest mandala per a la vostra empresa, perquè tingui un lloc dins ella.   El que percebo es una gran comunicació   a nivell de socis i de treballadors, que va més enllà d’un treball merament econòmic, sino també emocional i de valors.   Aquest mandala al centre neix una flor que defineix que i qui sou, bellesa per tot arreu, havent format una empresa on heu posat les vostres expectatives i que malgrat tot dels bons i mals moments, el que preval és la vostra unió.   La flor s’expandeix formant el nom de la vostra empresa, i d’aquí es formen altres camins que donen llum al vostra projecte, on l’energia de l’entorn us fa an