Ir al contenido principal

Mandala particular- El triangle


"
El primer que em va venir al cap, quan em van dir que volies un mandala va ser el triangle, el de la divinitat, el de la curació, el de la voluntat, el de la força interior, que és el que vol significar en el teu mandala. Està a la part de d’alt, per sobre del teu centre, ets especial per nosaltres, ens ajudes sense saber-ho, segurament ho sospites o inclòs t’ha n’adones.

Quina sort tenim de tenir-te a la terra! pots fer molt per nosaltres, aquest triangle està rodejat d’estels que et donen llum i força per sanar, els arcàngels estan amb tu.

Si et fixes des de el chacra corona t’entra tota la saviesa que ets capaç d’assimilar. A mida que et vagis formant, aniràs entenent més de tot el que ens envolta i que molts de vosaltres no veieu. 

El teu interior està ple de colors, composat per milions de cèl·lules que et donen la vida, una vida que no pots desaprofitar, que necessites treballar-te, perquè flueixi d’una manera positiva, i que pugui donar, així rebràs tot del que ets mereixedor.

A la segona capa, de color blanc, amb pedretes incrustades, son el que anomenem perletes d’amor, un amor incondicional als demès. Dóna amor, abraça, digues paraules boniques, ja veuràs com et sentiràs!

La següent capa és l’energia, com es mou i com projecte cap a tu i cap als demès.

La capa taronja, plena de vitalitat i força interior, amb ponts i passeres, fan que hi hagi entrebancs en aquesta vida. Son només lliçons que has triat per millorar, algunes son molt dures i d’altres més passables, però sobretot el que has de fer, és adonar-te del que sents en cada moment i aprendre de cada experiència.

L’altre capa és com un mar de sensacions que s’escapen per el chacra terra, intenta clavar les arrels dels peus a la terra, per no sortir volant.

El que envolta tot el teu interior, son els arxius kármics i akáshics, son un munt de pergamins que encara que son difícils de trobar; per algun lloc o algun dia t’apareixeran.

I com acaba el teu mandala?, formant una gran estrella que brilla amb tot el seu esplendor, primer per tu, perquè t’adonis que ets especial i desprès pels demès que amb la teva llum també s’il·luminaran.

I.... perquè l’estrella és de color verd? Perquè es plena d’esperança, de virtuts i de fortalesa.

Mandala, 

Fet i escrit per M.Àngels Cassany

Lo primero que me vino a la cabeza, cuando me dijeron que querías un mandala fue el triángulo, el de la divinidad, el de la curación, el de la voluntad, el de la fuerza interior, que es lo que quiere significar en tu mandala. Está en la parte de arriba, por encima de tu centro, eres especial para nosotros, nos ayudas sin saberlo, seguramente lo sospechas o incluso te das cuenta.

¡Qué suerte tenemos de tenerte en la tierra! puedes hacer mucho por nosotros, este triángulo está rodeado de estrellas que te dan luz y fuerza para sanar, los arcángeles están contigo.

Si te fijas desde el chacra corona te entra toda la sabiduría que eres capaz de asimilar. A medida que te vayas formando, irás entendiendo más de todo lo que nos rodea y que muchos de vosotros no veis.

Tu interior está lleno de colores, compuesto por millones de células que te dan la vida, una vida que no puedes desaprovechar, que necesitas trabajar,  para que fluya de una manera positiva, y que puede dar, así recibirás todo lo que eres merecedor.

En la segunda capa, de color blanco, con piedrecitas incrustadas, son lo que llamamos perlitas de amor, un amor incondicional a los demás. Da amor, abraza, di palabras bonitas, ya verás como te sentirás!

La siguiente capa es la energía, cómo se mueve y como proyecta hacia ti y hacia los demás.

La capa naranja, llena de vitalidad y fuerza interior, con puentes y pasarelas, hacen que haya tropiezos en esta vida. Son sólo lecciones que has elegido para mejorar, algunas son muy duras y otras más pasables, pero sobre todo lo que tienes que hacer, es darte cuenta de lo que sientes en cada momento y aprender de cada experiencia.

La otra capa es como un mar de sensaciones que se escapan por el chacra tierra, intenta clavar las raíces de los pies, en la tierra, para no salir volando.

Lo que rodea todo tu interior, son los archivos kármicos y Akáshicos, son un montón de pergaminos que aunque son difíciles de encontrar; por algún sitio o algún día te aparecerán.

¿Y como acaba tu mandala ?, formando una gran estrella que brilla con todo su esplendor, primero para ti, para que te des cuenta que eres especial y después para los demás que con tu luz también se iluminarán.

¿Y .... porque la estrella es de color verde? Porqué esta llena de esperanza, de virtudes y de fortaleza.

Mandala

Hecho y escrito por M.Àngels Cassany

Comentarios

  1. Muchas gracias por tus preciosos mandalas, María Angels, le ponen luz y color a nuestro chat, un beso,
    Sol

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

1285-Nunca dejéis de caminar juntos

                                                         1285 Mandala:  Nunca dejéis de caminar juntos. ´ Cuando R. me encargó un mandala para toda su familia, pensé que era un reto que quería asumir, me pidió que fuera grande y para la entrada de la casa, y que era una familia de 7 miembros . Y a medida que lo he ido haciendo, me ha venido que ellos 4, también tenían que tener una representación en el dibujo. Podeis jugar a buscar cuál os llama más la atención o cuál os produce más energía, quizá coincidais y os gusta lo mismo, quizás una temporada os gusta más uno que  otro, pero el conjunto es la unión de todos vosotros. La paloma que corona el conjunto de mandalas, aporta la claridad y el amor que os procesáis, por eso:   Nunca dejéis de caminar juntos. 1285 Mandala:  Mai deixeu de caminar junts.   Quant la R. em va encarregar un mandala per tota la vostra família, vaig pensar que era un repte que volia assumir, me’l va demanar que fos gran i per l’entrada de la casa,

271 MANDALA: Un cielo de madre

Ahora   que   se acerca   el   día   de la   madre ,   publico   este   mandala   que he   hecho   para homenajear   a   todas las   madres . 271   MANDALA :   Un   cielo   de   madre ! Mamá ,   eres   un   cielo ¡ Es el   día   de   la   madre   y me ha   inspirado   hacer   este   mandala .   Las madres   cuando   nosotros   somos   niños   se preocupan   por   nosotros , nos cuidan   y   nos enseñan   a   caminar   por   la   vida . La   vida   está llena de   tropiezos   y   ellas   nos   guían   por el   camino   que   creen   más acertado . Muchos   de   nosotros   en lugar   de   agradecerlo ,   nos enfadamos   y   las   tratamos como   si   quisieran   el mal   para   nosotros , en         lugar   del   bien .   Seguro   que   acabamos   diciendo :   Mi madre siempre   hace lo   que   menos   me gusta . Y   nos   da mucha rabia   cuando   alguien   nos   dice ,   cada   día   te pareces   más   a tu   madre . Amigos ,   cuando   nosotros   somos   madres ,   l

1284-Mandala: La luz que emerge de las almas.

  1284 Mandala: La llum que emergeix de les ànimes.   L'àngel que regeix el dia 4 de febrer, es diu: 63 – Anauel. L’àngel que regeix el dia 12 de febrer, es diu: 65 Damabiah.     Aquest mandala ha estat fruit de la generositat de la J......, que ha volgut traslladar la seva saviesa, a través de les paraules i el seu bon fer, i m’ha encarregat aquest mandala per a la vostra empresa, perquè tingui un lloc dins ella.   El que percebo es una gran comunicació   a nivell de socis i de treballadors, que va més enllà d’un treball merament econòmic, sino també emocional i de valors.   Aquest mandala al centre neix una flor que defineix que i qui sou, bellesa per tot arreu, havent format una empresa on heu posat les vostres expectatives i que malgrat tot dels bons i mals moments, el que preval és la vostra unió.   La flor s’expandeix formant el nom de la vostra empresa, i d’aquí es formen altres camins que donen llum al vostra projecte, on l’energia de l’entorn us fa an