Ir al contenido principal

Mandala Carme C.

MANDALA CARME C.

Que puc dir de tu, una persona amb tanta energia, que fa i diu tantes coses, que es coneix i coneix a la gent, que te una gran humanitat i que fa per els altres tot i més, siguin persones del seu entorn o de fora.
Et conec, perquè meditem juntes, i les nostres energies es complementen, no conec gaire de la teva vida privada ni massa per on et mous, però tinc unes sensacions de haver estat i d’haver-te conegut abans.
Carme, ets divertida , molt sensible i tens molt amor cap els altres, prova d’això es l’ajuda que dones als altres, mitjançant l’ONG del que ets part integrant, també per muntar aquest sopar-donatiu per acabar de construir ....., cosa que molts de nosaltres seriem incapaços, ni tant sols de moure’s de la cadira , quan cau una persona.
L’altre dia en comentaves que només veus matricules de BF, jo li he donat varies voltes i potser significa alguna paraula, o quelcom que tens que saber, no t’amoïnis que el dia que toqui ho sabràs. 


El mandala que he fet per a tu, jo el definiria potent i molt explícit, té a la part de baix unes ones d’energia passada que sustenten el futur, aigües cristal•lines, del que hi beu un cigne, blanc pur, amb un cel daurat, com si estès molt protegit, però tancat....... sense llibertat.
La part mes fosca d’aquest mandala, que entra des de d’alt per enfonsar-se en les cristal•lines aigües, potser el que no t’agrada de tu mateixa, el que et treballes, alguna cosa del passat, el teu karma, la teva expressió , sembla una foscor difícil de passar, però no ho creguis, es el camí cap a la llibertat que et deixarà volar com l’ocell, a fora del teu cercle, carregat d’energia cap a l’infinit, allà on TOT es puresa i felicitat.
Tens que deixar-te portar per les circumstàncies que sentis a cada moment. Passes energia amb el Reiki, però pots fer moltes coses més, per els altres. 
Tens un futur energètic i rosat signe d’amor incondicional.La part rosada o de futur, molt ple d’energia renovada, es decanta cap a la part més sensible i emocional que tens, sento que faràs molt i mouràs a molta gent cap a situacions insospitades per tu. 
Potser faràs conferències, xerrades, col•loquis o simplement escriguis un  llibre. També i perquè no, tant aficionada que ets a la fotografia moguis el cor i l’ànima de molta gent, per treure d’ells el millor que tenen. 


CREC QUE QUEDA PALÈS QUE PER MI, ETS UN BONIC CIGNE I UN GRAN OCELL VOLADOR.


ET TORNO A DONAR LES GRÀCIES PER CONFIAR AMB MÍ. SENTO UN GRAN ORGULL DE CONSIDERAR-ME UNA GRAN AMIGA ESPIRITUAL.
PETONS I UNA ABRAÇADA.St.Gregori, 28 de setembre de 2005

M. ÀNGELS CASSANY

-----------------------
MANDALA CARME C.

Que puedo decir de ti , una persona con tanta energía , que hace y dice tantas cosas , que se conoce y conoce a la gente , que tiene una gran humanidad y que hace por los demás todo y más , sean personas de su entorno o de fuera.
Te conozco, porque meditamos juntas , y nuestras energías se complementan , no conozco mucho de tu vida privada ni demasiado por donde te mueves , pero tengo unas sensaciones de haber sido y de haberte conocido antes .
Carmen, eres divertida , muy sensible y tienes mucho amor hacia los demás, prueba de ello es la ayuda que das a los demás , mediante la ONG del que eres parte integrante, también para montar esta cena -donativo para terminar de construir ...... , algo que muchos de nosotros seríamos incapaces , ni siquiera de movernos de la silla , cuando cae una persona .
El otro día en comentabas que sólo ves matrículas de BF , yo le he dado varias vueltas y quizás significa alguna palabra , o algo que tienes que saber , no te preocupes que el día que toque lo sabrás .


El mandala que he hecho para ti , yo lo definiría potente y muy explícito , tiene en la parte de abajo unas ondas de energía antigua, que sustentan el futuro , aguas cristalinas , de la que bebe un cisne , blanco puro , con un cielo dorado , como si estuviera muy protegido , pero cerrado ....... sin libertad .
La parte más oscura de este mandala, que entra desde arriba para hundirse en las cristalinas aguas , quizás es lo que no te gusta de ti misma , lo que te trabajas , algo del pasado , tu karma , tu expresión , parece una oscuridad difícil de pasar , pero no lo creas , es el camino hacia la libertad que te dejará volar como el pájaro , fuera de tu círculo , cargado de energía hacia el infinito , donde TODO es pureza y felicidad .
Tienes que dejarte llevar por las circunstancias que sientes en cada momento . Pasas energía con Reiki , pero puedes hacer muchas cosas más , por los otros .
Tienes un futuro energético y rosado signo de amor incondicional .La parte rosada o de futuro , muy lleno de energía renovada , se decanta hacia la parte más sensible y emocional que tienes, siento que harás mucho y moverás a mucha gente hacia situaciones insospechadas para ti .
Quizás darás conferencias , charlas , coloquios o simplemente escribas un libro . También y porque no , tan aficionada que eres a la fotografía, muevas el corazón y el alma de mucha gente , para sacar de ellos lo mejor que tienen.


CREO QUE QUEDA PATENTE QUE PARA MI , ERES UN BONITO CISNE Y UN GRAN PÁJARO VOLADOR .


TE VUELVO A DAR LAS GRACIAS POR CONFIAR EN MÍ . SIENTO UN GRAN ORGULLO CONSIDERARME UNA GRAN AMIGA ESPIRITUAL .
BESOS Y UN ABRAZO .St.Gregori , 28 de septiembre de 2005

M. ÁNGELES CASSANY

Comentarios

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1128-Mandala: Junts cap a la unió

  1128 Mandala:    Junts cap a la unió.   L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah. L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.     La passió és cosa de dos i en el vostre cas, això és patent, la força que teniu junts pot més que les petites diferencies que us aneu trobant pel camí. La llum que irradieu és molt potent i fa que millori dia a dia la vostra relació. Per aquest motiu aneu junts cap a la unió, no només física, sinó espiritual i mental. Cada dia que passa us uneix més i sou capaços de trobar-vos en un espai mitjà que us produeix a tots dos una pau interior difícil d'explicar.   La D. en el mandala té un interior ple d'amor amb una flor que s'expandeix per tot el mandala, produint un efecte acolorit de pau i amor. En J. té com un timó-brúixola en el bell mig del mandala, que porta la relació cap a bon port i junts formen el mandala central d'unió a pesar de les dificultats del camí.   Les papa

Significado de algunas formas y colores de los mandalas

El significado que consta en este escrito, lo encontré en libros que hablaban de los mandalas, mi interpretación personal no se basa en ningún libro, solo en  mi percepción personal y con ayuda de mis guias-ángeles. Pero os puede servir de complemento, si decidís hacer vuestro propio Mandala. El que hoy adjunto, está hecho por ordenador. Mandala significa círculo en sánscrito. Esta palabra es también conocida como rueda y totalidad. Más allá de su definición como palabra, desde el punto de vista espiritual es un centro energético de equilibrio y purificación que ayuda a transformar el entorno y la mente. También se le define como un sistema ideo gráfico contenedor de un espacio sagrado. Según la Psicología , el mandala representa al ser humano. Interactuar con ellos te ayuda a curar la fragmentación psíquica y espiritual, a manifestar tu creatividad y a re-conectarte con tu ser esencial. Es como comenzar un viaje hacia tu esencia, te abre puertas hasta ahora desconocidas y hace que