Ir al contenido principal

491 Mandala: La papallona efímera


491 Mandala: La papallona efímera

Qui soc?

Molts hauríem de dir:      Jo sóc papallona!

I, algú de vosaltres quan ho llegiu pensareu, perquè?

Són signe de transformació, quan neixen són cucs i és converteixen en una meravellosa criatura, amb uns colors preciosos  i formes esplèndides.

I direu?  Per què en aquest dibuix surt una papallona apagada i d’un sol color?

Ens hem d’adonar que som criatures imperfectes, i dintre de les nostres imperfeccions som esser ÚNICS i meravellosos.  

Hi ha lloc per a tots, pels perfectes i pels imperfectes, que en som molts!

Dintre de cada un de nosaltres, els que no som  tant perfectes, hi ha una papallona magnífica que tot i les seves imperfeccions té una bellesa interior que il·lumina la trajectòria als seus companys de camí.

Què ens aporta aquesta papallona, en el final de la seva existència?

Molta energia i força, per continuar lluitant pels nostres ideals i pel bé de tots nosaltres.

El color daurat del mandala, ens aporta calidesa, és com tornar a casa; el blau que l’envolta és la llum que necessitem, i el groc de la papallona, la LLUM que tots portem dins.
Escrit per M.Angels Cassany
----------------------------------------------------------------------------------

491 Mandala : La mariposa efímera

Quién soy?

Muchos deberíamos decir : Soy mariposa !

Y , alguno de vosotros cuando lo leáis, pensaréis , ¿porque ?

Son signo de transformación , cuando nacen son gusanos y se convierten en una maravillosa criatura , con unos colores preciosos y formas espléndidas .

¿Y diréis ? ¿Por qué en este dibujo sale una mariposa apagada y de un solo color ?

Debemos darnos cuenta de que somos criaturas imperfectas , y dentro de nuestras imperfecciones somos seres únicos e maravillosos .

Hay sitio para todos , para los perfectos y los imperfectos, que somos muchos.


Dentro de cada uno de nosotros , los que no somos tan perfectos , hay una mariposa magnífica que a pesar de sus imperfecciones tiene una belleza interior que ilumina la trayectoria a sus compañeros de camino .

¿Qué nos aporta esta mariposa , en el final de su existencia ?

Mucha energía y fuerza , para seguir luchando por nuestros ideales y por el bien de todos nosotros .

El color dorado del mandala , nos aporta calidez , es como volver a casa , el azul que le rodea es la luz que necesitamos , y el amarillo de la mariposa , la LUZ que todos llevamos dentro .

Escrito por M.Angels Cassany

Comentarios

Entradas populares de este blog

1285-Nunca dejéis de caminar juntos

                                                         1285 Mandala:  Nunca dejéis de caminar juntos. ´ Cuando R. me encargó un mandala para toda su familia, pensé que era un reto que quería asumir, me pidió que fuera grande y para la entrada de la casa, y que era una familia de 7 miembros . Y a medida que lo he ido haciendo, me ha venido que ellos 4, también tenían que tener una representación en el dibujo. Podeis jugar a buscar cuál os llama más la atención o cuál os produce más energía, quizá coincidais y os gusta lo mismo, quizás una temporada os gusta más uno que  otro, pero el conjunto es la unión de todos vosotros. La paloma que corona el conjunto de mandalas, aporta la claridad y el amor que os procesáis, por eso:   Nunca dejéis de caminar juntos. 1285 Mandala:  Mai deixeu de caminar junts.   Quant la R. em va encarregar un mandala per tota la vostra família, vaig pensar que era un repte que volia assumir, me’l va demanar que fos gran i per l’entrada de la casa,

271 MANDALA: Un cielo de madre

Ahora   que   se acerca   el   día   de la   madre ,   publico   este   mandala   que he   hecho   para homenajear   a   todas las   madres . 271   MANDALA :   Un   cielo   de   madre ! Mamá ,   eres   un   cielo ¡ Es el   día   de   la   madre   y me ha   inspirado   hacer   este   mandala .   Las madres   cuando   nosotros   somos   niños   se preocupan   por   nosotros , nos cuidan   y   nos enseñan   a   caminar   por   la   vida . La   vida   está llena de   tropiezos   y   ellas   nos   guían   por el   camino   que   creen   más acertado . Muchos   de   nosotros   en lugar   de   agradecerlo ,   nos enfadamos   y   las   tratamos como   si   quisieran   el mal   para   nosotros , en         lugar   del   bien .   Seguro   que   acabamos   diciendo :   Mi madre siempre   hace lo   que   menos   me gusta . Y   nos   da mucha rabia   cuando   alguien   nos   dice ,   cada   día   te pareces   más   a tu   madre . Amigos ,   cuando   nosotros   somos   madres ,   l

1284-Mandala: La luz que emerge de las almas.

  1284 Mandala: La llum que emergeix de les ànimes.   L'àngel que regeix el dia 4 de febrer, es diu: 63 – Anauel. L’àngel que regeix el dia 12 de febrer, es diu: 65 Damabiah.     Aquest mandala ha estat fruit de la generositat de la J......, que ha volgut traslladar la seva saviesa, a través de les paraules i el seu bon fer, i m’ha encarregat aquest mandala per a la vostra empresa, perquè tingui un lloc dins ella.   El que percebo es una gran comunicació   a nivell de socis i de treballadors, que va més enllà d’un treball merament econòmic, sino també emocional i de valors.   Aquest mandala al centre neix una flor que defineix que i qui sou, bellesa per tot arreu, havent format una empresa on heu posat les vostres expectatives i que malgrat tot dels bons i mals moments, el que preval és la vostra unió.   La flor s’expandeix formant el nom de la vostra empresa, i d’aquí es formen altres camins que donen llum al vostra projecte, on l’energia de l’entorn us fa an