Ir al contenido principal

CONSTRUïM UN GRAN MANDALA ENTRE TOTS!.

Dia 27 a les  17.00 – 18.45
Claustre de La Mercè: 
CONSTRUïM UN GRAN MANDALA ENTRE TOTS!. 
Bénédicte Jouas, Eduard Canimas i Cristina Panelles i la col·laboració de
 Mª Àngels Cassany i Associació Happyyoga Girona.FEU-NE DIFUSIÓ ALS VOSTRES CONTACTESBenvolgut/da,
 Girona novaCultura, l´esdeveniment es celebra durant els dies 27, 28 i 29 de setembre als llocs més emblematics del Barri Vell de Girona.  La ciutat ja és plena de banderoles, anunciant l'event i omplint el centre de Girona de valors com l'entusiasme, l'esperança, el sentit de l'humor, la generositat, o la bellesa.

L'entrada a totes les activitats i tallers és gratuïta. Els tallers son de places limitades i per assistir-hi us heu de registrar al email: fundacio@oncolligagirona.cat o bé trucant al tel: 972 224963. Les inscripcions ja corren!

T´adjuntem el butlleti que recull les més de 20 activitats programades enguany: ponencies, art, concerts, tallers, tertúlies etc... perque puguis escollir les que més t’interessin.

Et convidem també a que visitis el nostre Facebook: Girona novaCultura , ens regalis un m’agrada, i el comparteixis amb els teus amics.

 

 Si voleu saber la programacio, cliqueu aquest link

Moltes gràcies per la vostra generositat.

Sylvia Miàs
Girona novaCultura salut


Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

Postals - Fotos_

 

1128-Mandala: Junts cap a la unió

  1128 Mandala:    Junts cap a la unió.   L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah. L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.     La passió és cosa de dos i en el vostre cas, això és patent, la força que teniu junts pot més que les petites diferencies que us aneu trobant pel camí. La llum que irradieu és molt potent i fa que millori dia a dia la vostra relació. Per aquest motiu aneu junts cap a la unió, no només física, sinó espiritual i mental. Cada dia que passa us uneix més i sou capaços de trobar-vos en un espai mitjà que us produeix a tots dos una pau interior difícil d'explicar.   La D. en el mandala té un interior ple d'amor amb una flor que s'expandeix per tot el mandala, produint un efecte acolorit de pau i amor. En J. té com un timó-brúixola en el bell mig del mandala, que porta la relació cap a bon port i junts formen el mandala central d'unió a pesar de les dificultats del camí.   Les papa