Ir al contenido principal

494 Mandala: Llibertat


494 Mandala: Llibertat
Imponent, la terra.

La terra està revoltada, molts essers estan preocupats, uns per la política, d’altres pels diners, o per sortir de la crisi.

Alguns no tenen on viure, ni que menjar, alguns pateixen guerres o desastres naturals.

Que li estem fent a la terra? L’estem maltractant!

Molts de nosaltres ens estem auto - maltractant i això deriva a que no tinguem miraments pels altres.

No escoltem al que tenim al costat, sigui un familiar o un amic, tendim a escoltar amb les orelles, però no sentim el que ens diuen.

Els ignorem, així de clar!!

En el cercle principal d’aquest mandala, si alça una fulla imponent, daurada que neix dels nostres pensaments, que dóna llum i espai dins d’ells, que ens dóna serenor, seguretat i energia.

Què hi posem? Sabem que dels nostres pensaments positius, naixerà una força que ajudarà a la terra a brollar. D’aquesta manera deixarem de maltractar-la, i se’ns obriran nous móns. Podrem enviar la nostra positivitat dins ells i s’expandiran per tot arreu, i els nostres essers estimats vindran a nosaltres perquè els ajudem.

I els escoltarem, sentint-los amb el cor i amb la nostra ànima.

Les nostres fulles, potser acabaran arribant als polítics, als banquers, o als tots poderosos de la terra i es faran més humans.

I així guanyarem:       LA TANT DESITJADA LLIBERTAT!!!!!  

Escrit per M.Angels Cassany
-----------------------------------------------------------
494 Mandala: Libertad
Imponente, la tierra.

La tierra está revuelta, muchos seres están preocupados, unos por la política, otros por dinero, o por salir de la crisis.

Algunos no tienen donde vivir, ni que comer, algunos sufren guerras o desastres naturales.

¿Que le estamos haciendo a la tierra? La estamos maltratando!

Muchos de nosotros nos estamos auto - maltratando y esto deriva a que no tengamos miramientos por los demás.

No escuchamos al que tenemos al lado, sea un familiar o un amigo, tendemos a escuchar con los oídos, pero no oímos lo que nos dicen.

Los ignoramos, así de claro!

En el círculo principal de este mandala, se levanta una hoja imponente, dorada que nace de nuestros pensamientos, que da luz y espacio dentro de ellos, que nos da serenidad, seguridad y energía.

¿Qué ponemos? Sabemos que de nuestros pensamientos positivos, nacerá una fuerza que ayudará a la tierra a brotar. De esta manera dejaremos de mal-tratarla  y se nos abrirán nuevos mundos. Podremos enviar nuestra positividad hacia ellos y la expandirán por todas partes, y nuestros seres queridos vendrán a nosotros para que les ayudemos.

Y los escucharemos, oyéndolos con el corazón y con nuestra alma.

Nuestras hojas, tal vez acaben llegando a los políticos, los banqueros, o los todo poderosos de la tierra y se harán más humanos.

Y así ganaremos: LA TAN DESEADA LIBERTAD!!!

Escrito por M.Àngels Cassany


Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

1263-La princesa de los valores

  1263 Mandala:  La princesa dels valors.   L'àngel que regeix el dia 10 de juliol, es diu: 22 – Yeiayel.     Segons el teu mandala, ets un pou de valors, qualitat d’una persona apreciada i ben considerada.   Del centre surt una flor plena d’energia, o sigui el teu centre més preuat, on s’ubica l’ànima, que amb les seves llàgrimes, algunes vegades d’alegria i d’altres de tristor, s’expandeixen cap a les capes més internes   dels teus xacres, que il·luminen amb els seus diferents colors, a tots i cadascuna de les ànimes que t’envolten. Quin plaer és escoltar-te i apropar-se a tu, la teva veu calma i aporta entusiasme que genera equilibri, energia, per obrir les ments, per pensar o per creure que si que es pot!   Les voltes que dóna la vida! exactament com un mandala, que significa roda o totalitat, sense buscar les ànimes afins es van retrobant i s’aporten llum, i equilibri, en aquest mandala esta representat per el cercle verd i groc,   natura, energia,   estabil