Ir al contenido principal

498 Mandala: Imaginació498 Mandala: Imaginació


El poder de la imaginació, quin be més preuat!

Tots podem sentir-lo, ens imaginem durant la nostra vida moltes coses, unes materials i d’altres espirituals, imaginem histories reals e irreals i totes son producte de la nostres capacitats.

Els escriptors la tenen molt desenvolupada, els pintors també, però ningú se n’escapa!

Aquest mandala per mi, significa el forat que hi ha al univers, on tot es possible, el que imaginem o el que ens expliquen.

En aquest forat podem trobar-hi idees, pensaments, realitats, ideals, esperits, persones, capacitats.........

Tot roda, principalment les energies, les que ens ajuden en determinats moments. En els que no podem més, en els que defallim, en els que diem: ja n’hi ha prou!, en aquests moments, ens surt de no sabem on, aquesta força interna que en ajuda a encarar totes les dificultats i entrebancs que ens trobem en el dia a dia.

No és fàcil avui tirar endavant, qui si la crisi, els problemes politics, les empreses i sectors socials, es veuen atrapats en no poder ajudar als que més ho necessiten.

I en aquest embolic que tenim surten les persones i ànimes, que amb la seva imaginació positiva encaren i lluiten per donar el millor servei a tothom.

Tot, des de fora el forat es veu més clar. Posseïm un do que des de la perspectiva i llunyania del problema, ens el fa encarar, amb entusiasme i alegria, i així el podem arranjar amb més rapidesa.

Què hi ha fora? El Tot! .

I què és el tot? El ser, l’harmonia, la tranquil·litat, l’entusiasme, la generositat, el sentir, el jo, la espiritualitat, la bellesa, la matèria..........
Escrit per M.Àngels Cassany
498 Mandala: Imaginación
El poder de la imaginación, qué bien más preciado!

Todos podemos sentirlo, nos imaginamos durante nuestra vida muchas cosas, unas materiales y otras espirituales, imaginamos historias reales e irreales y todas son producto de nuestras capacidades.

Los escritores la tienen muy desarrollada, los pintores también, pero nadie se escapa!

Este mandala para mí, significa el agujero que hay en el universo, donde todo es posible, lo que imaginamos o lo que nos cuentan.

En este agujero podemos encontrar ideas, pensamientos, realidades, ideales, espíritus, personas, capacidades .........

Todo rueda, principalmente las energías, las que nos ayudan en determinados momentos. En los que no podemos más, en los que desfallecemos, en los que decimos: ya basta!, En estos momentos, nos sale de no sabemos dónde, esta fuerza interna que nos ayuda a encarar todas las dificultades y obstáculos que nos encontramos en el día a día.

No es fácil hoy seguir adelante, que si la crisis, los problemas políticos, las empresas y sectores sociales, se ven atrapados al no poder ayudar a los que más lo necesitan.

Y en este lío que tenemos salen las personas y almas, que con su imaginación positiva encaran y luchan por dar el mejor servicio a todos.

Todo, desde fuera del agujero se ve más claro. Poseemos un don que desde la perspectiva y lejanía del problema, nos lo hace encarar, con entusiasmo y alegría, y así lo podemos arreglar con mayor rapidez.

¿Qué hay fuera? El Todo! .

Y qué es el todo? El ser, la armonía, la tranquilidad, el entusiasmo, la generosidad, el sentir, el yo, la espiritualidad, la belleza, la materia ..........

Escrito por: M. Àngels Cassany

Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

1263-La princesa de los valores

  1263 Mandala:  La princesa dels valors.   L'àngel que regeix el dia 10 de juliol, es diu: 22 – Yeiayel.     Segons el teu mandala, ets un pou de valors, qualitat d’una persona apreciada i ben considerada.   Del centre surt una flor plena d’energia, o sigui el teu centre més preuat, on s’ubica l’ànima, que amb les seves llàgrimes, algunes vegades d’alegria i d’altres de tristor, s’expandeixen cap a les capes més internes   dels teus xacres, que il·luminen amb els seus diferents colors, a tots i cadascuna de les ànimes que t’envolten. Quin plaer és escoltar-te i apropar-se a tu, la teva veu calma i aporta entusiasme que genera equilibri, energia, per obrir les ments, per pensar o per creure que si que es pot!   Les voltes que dóna la vida! exactament com un mandala, que significa roda o totalitat, sense buscar les ànimes afins es van retrobant i s’aporten llum, i equilibri, en aquest mandala esta representat per el cercle verd i groc,   natura, energia,   estabil