Ir al contenido principal

248 MANDALA: PLUJA D’ESTELS


Gràcies....., ets important......., t’ho mereixes..........., ets uns sol........, agraïts........, ets un àngel..........., pensava en tu..........., ets un amor........., no podies faltar.........., amor meu........., t’estimo............, i moltes més,  son paraules que a vegades ens costa dir-les, encara que les pensem i que la persona s’ho mereix. 

A vegades és perquè no hi pensem, d’altres perquè ens fa vergonya i alguns cops creiem que la persona no ens entendrà.
 
Seria necessari que ens acostuméssim a dir-les,  sense més ni més; quan la persona que tenim al costat està trista, amoïnada, té algun problema, o simplement la volem veure alegre i somrient. 

Si les paraules no ens surten, intentem fer un somriure, una abraçada, una carícia, sabem que les paraules tenen un poder especial, són l’expressió d’una voluntat pròpia.

De petits els pares, ens ensenyen a fer carícies, a abraçar, a  fer petons. Doncs, perquè de grans perdem aquesta espontaneïtat ?

Potser tenim por del que diran?, de que se’ns mal interpreti, de que ens veiem en l’obligació de donar explicacions.....
Hem de donar amor incondicional i segur que d’aquesta manera tothom trobarà  sentit a les nostres paraules.

Vent:  El vent porta renovació, s’endú la negativitat de l’ espai, porta nous aires i  trasllada a altres llocs sorra, terra, fulles, aigua,  i infinitat d’ idees, sentiments i maldecaps.

Llum:  Dignitat, senzillesa, esperança, temença, orgull. La llum, la claror,  la resplendor, ens dóna VIDA, sense llum interna seriem éssers espiritualment sense vida.

Desert:  Les dues grans paraules anteriors, són tònica al  desert. Hem sentit a dir , que el vent del desert dissenya un magnífic paisatge de dunes i que la llum  que es veu impregna de colors el cel, que donen a aquesta part del planeta un encant especial, que el que té l’oportunitat de veure-ho NO oblida mai.

En aquest mandala he volgut plasmar una mica, tot el que representa aquest moviment d’energies.

Escrit per M.Àngels Cassany

Gracias ....., eres importante ......., te lo mereces ..........., eres unos sol ........, agradecidos .... ...., eres un ángel ..........., pensaba en ti ..........., eres un amor ........., no podías faltar .........., amor mío ........., te quiero ............, y muchas más, son palabras que a veces nos cuesta decirlas, aunque las pensemos y que la persona se lo merece.

A veces es porque no pensamos, otras porque nos da vergüenza y a veces creemos que la persona no nos entenderá.

Sería necesario que nos acostumbrásemos a decirlas, sin más, cuando la persona que tenemos al lado está triste, preocupada, tiene algún problema, o simplemente la queremos ver alegre y sonriente.

Si las palabras no nos salen, intentemos hacer una sonrisa, un abrazo, una caricia, sabemos que las palabras tienen un poder especial, son la expresión de una voluntad propia.

De pequeños los padres, nos enseñan a hacer caricias, a abrazar, a besar. ¿Pues porque de grandes perdemos esta espontaneidad?

¿Quizás tenemos miedo de lo que dirán?, De que se nos mal interprete, de que nos veamos en la obligación de dar explicaciones .....
Debemos dar amor incondicional y seguro que de esta manera todo el mundo encontrará sentido a nuestras palabras.

Viento: El viento trae renovación, se lleva la negatividad del espacio, trae nuevos aires y traslada a otros lugares arena, tierra, hojas, agua, e infinidad de ideas, sentimientos y dolores de cabeza.

Luz: Dignidad, sencillez, esperanza, temor, orgullo. La luz, el resplandor, nos da VIDA, sin luz interna seríamos seres espiritualmente sin vida.

Desierto: Las dos grandes palabras anteriores, son tónica en el desierto. Hemos oído decir, que el viento del desierto diseña un magnífico paisaje de dunas y que la luz que se ve, impregna de colores el cielo, que dan a esta parte del planeta un encanto especial, quien tiene la oportunidad de verlo NO lo olvida nunca.

En este mandala he querido plasmar un poco, todo lo que representa este movimiento de energías.

Escrito por M.Àngels CassanyComentarios

Entradas populares de este blog

1285-Nunca dejéis de caminar juntos

                                                         1285 Mandala:  Nunca dejéis de caminar juntos. ´ Cuando R. me encargó un mandala para toda su familia, pensé que era un reto que quería asumir, me pidió que fuera grande y para la entrada de la casa, y que era una familia de 7 miembros . Y a medida que lo he ido haciendo, me ha venido que ellos 4, también tenían que tener una representación en el dibujo. Podeis jugar a buscar cuál os llama más la atención o cuál os produce más energía, quizá coincidais y os gusta lo mismo, quizás una temporada os gusta más uno que  otro, pero el conjunto es la unión de todos vosotros. La paloma que corona el conjunto de mandalas, aporta la claridad y el amor que os procesáis, por eso:   Nunca dejéis de caminar juntos. 1285 Mandala:  Mai deixeu de caminar junts.   Quant la R. em va encarregar un mandala per tota la vostra família, vaig pensar que era un repte que volia assumir, me’l va demanar que fos gran i per l’entrada de la casa,

271 MANDALA: Un cielo de madre

Ahora   que   se acerca   el   día   de la   madre ,   publico   este   mandala   que he   hecho   para homenajear   a   todas las   madres . 271   MANDALA :   Un   cielo   de   madre ! Mamá ,   eres   un   cielo ¡ Es el   día   de   la   madre   y me ha   inspirado   hacer   este   mandala .   Las madres   cuando   nosotros   somos   niños   se preocupan   por   nosotros , nos cuidan   y   nos enseñan   a   caminar   por   la   vida . La   vida   está llena de   tropiezos   y   ellas   nos   guían   por el   camino   que   creen   más acertado . Muchos   de   nosotros   en lugar   de   agradecerlo ,   nos enfadamos   y   las   tratamos como   si   quisieran   el mal   para   nosotros , en         lugar   del   bien .   Seguro   que   acabamos   diciendo :   Mi madre siempre   hace lo   que   menos   me gusta . Y   nos   da mucha rabia   cuando   alguien   nos   dice ,   cada   día   te pareces   más   a tu   madre . Amigos ,   cuando   nosotros   somos   madres ,   l

1284-Mandala: La luz que emerge de las almas.

  1284 Mandala: La llum que emergeix de les ànimes.   L'àngel que regeix el dia 4 de febrer, es diu: 63 – Anauel. L’àngel que regeix el dia 12 de febrer, es diu: 65 Damabiah.     Aquest mandala ha estat fruit de la generositat de la J......, que ha volgut traslladar la seva saviesa, a través de les paraules i el seu bon fer, i m’ha encarregat aquest mandala per a la vostra empresa, perquè tingui un lloc dins ella.   El que percebo es una gran comunicació   a nivell de socis i de treballadors, que va més enllà d’un treball merament econòmic, sino també emocional i de valors.   Aquest mandala al centre neix una flor que defineix que i qui sou, bellesa per tot arreu, havent format una empresa on heu posat les vostres expectatives i que malgrat tot dels bons i mals moments, el que preval és la vostra unió.   La flor s’expandeix formant el nom de la vostra empresa, i d’aquí es formen altres camins que donen llum al vostra projecte, on l’energia de l’entorn us fa an