Ir al contenido principal

490-Un somriure, una llum (Particular de S.A.P.)


490 Mandala: Un somriure, una llum
(Mandala particular de  S.A.P.)
Un somriure és una llavor que creix en el cor i floreix als llavis.
(Martha Stevenson)
Si plores per haver perdut el sol, les llàgrimes no et deixaran veure les estrelles.  (R.Tagore)

Desitjos d’amor, desitjos de grandesa, desitjos de calidesa, desitjar no és dolent, sinó tot el contrari. Tenim el que desitgem si ho demanem amb el cor, el que ens passa es, que moltes vegades no sabem que demanar, i no ho fem en prou entusiasme , ni des de el cor. Només hem de veure quan som petits si desitgem una cosa amb moltes ganes, al final l’aconseguim, de grans hauríem de fer-ho igual però sense picar de peus, ni plorar, sinó fen un somriure des de el nostre interior.

Com molt bé diu la frase, “Un somriure és una llavor que creix en el cor i floreix als llavis”, es molt certa, ens sentim feliços, quan una persona ens saluda  amablement i ens fa un somriure d’orella a orella, o un nadó quan ens fa una rialla només de veure’ns,  ho fan des de el més profund del seu cor i la seva ànima, sense pensar, es una manera de sentir la vida, doncs a que esperem, FEM-HO també nosaltres!

 No ploris pel que et passa ara, plora per l’emoció de veure els amics, la família , plora de felicitat; de les llàgrimes al somriure només hi ha un fil molt prim, pots passar-hi sense adonar-te’n. Els nens petits ho fan, ves a buscar la teva nena petita i explora. Busca també les teves estrelles, et donaran llum a l’obscuritat.

 El teu mandala es com un petit univers, el teu univers, te els seus planetes, sols, llunes, aurores boreals, els seus núvols i les seves turmentes.
 Té un cercle gran que aglutina tot els teus misteris i les teves ombres, només tu saps a que ens referim, també té moltes alegries i moltes bones trobades amb amics.


 Els cercles que el composen, uns es sobreposen, d’altres s’uneixen i un a un et donen un do, el blanc la capacitat d’estimar, el gris - lila l’energia poderosa del univers, el groc el sol de la bellesa, el rosa la visió a l’obscuritat perquè t’adonis que a la negra nit hi ha els estels que t’il·luminen està rodejat de diverses llunes que donen voltes dins el teu mon, d’allà surt l’altre sol el de la calidesa, al seu costat hi ha la font de la saviesa,  i el sol de la llibertat, la flor de l’esperança amb estels dels amics, d’ara i de la teva infantessa que et regalen les flors que et mereixes, sinó les reps regala-te-les tu, fes-te regals, TU per a tu ets molt important, d’aquí també surt la lluna de l’amor incondicional, el següent es la força innata que tens que suporta tota la lluita interna que tens, a banda i fent-te costat està el sol de la Farners que brilla amb llum pròpia, la flor verda es la solitud que a vegades sents, encara que estiguis acompanyada i per últim tots els que estan per tu i amb tu.

 Tots aquest cercles estan units per entrar en el més profund del teu interior. Costa una mica que ensenyis qui realment ets i poses paranys perquè no vegin que ets molt sensible i que tens una energia que no saps molt bé com canalitzar.

 En aquest cercle i tens 3 fissures o escletxes, una s’alimenta del teu do de la capacitat d’estimar que reafirma que ets tu  Susanna i que reparteix aquest do al teu voltant.

L’altre es sustenta de la solitud però juntament amb l’amor que desprens formen aquesta part de la teva flor, que dona amor incondicional.

L’ultima fissura s’alimenta de la font de la saviesa, quina sort!, cada nit quan t’en vagis a dormir, demana que els somnis et portin a la font, per anar alimentant el teu interior, que com veus es magnífic , brillant i espectacular.
 Brilles amb llum pròpia.

 Tens dos papallones signe de canvi, t’ajuden a valorar-te i et diuen que no estàs sola.

 Tot el que te hem dit, culmina en aquest cercle d’energia pura, forma’t , llegeix, estudia cada cosa que t’interessi i gaudeix de la vida a cada instant, deixa tot el que et sobri i mira endavant.

 Les papallones de l’exterior formen part de la teva família i amics, deixa’ls entrar una mica i gaudireu plegats.

  Espero que t’agradi

Dibuixat i escrit per

M. Àngels Cassany Masó
St. Gregori, 02 de desembre de 2012.

Comentarios

Entradas populares de este blog

1285-Nunca dejéis de caminar juntos

                                                         1285 Mandala:  Nunca dejéis de caminar juntos. ´ Cuando R. me encargó un mandala para toda su familia, pensé que era un reto que quería asumir, me pidió que fuera grande y para la entrada de la casa, y que era una familia de 7 miembros . Y a medida que lo he ido haciendo, me ha venido que ellos 4, también tenían que tener una representación en el dibujo. Podeis jugar a buscar cuál os llama más la atención o cuál os produce más energía, quizá coincidais y os gusta lo mismo, quizás una temporada os gusta más uno que  otro, pero el conjunto es la unión de todos vosotros. La paloma que corona el conjunto de mandalas, aporta la claridad y el amor que os procesáis, por eso:   Nunca dejéis de caminar juntos. 1285 Mandala:  Mai deixeu de caminar junts.   Quant la R. em va encarregar un mandala per tota la vostra família, vaig pensar que era un repte que volia assumir, me’l va demanar que fos gran i per l’entrada de la casa,

271 MANDALA: Un cielo de madre

Ahora   que   se acerca   el   día   de la   madre ,   publico   este   mandala   que he   hecho   para homenajear   a   todas las   madres . 271   MANDALA :   Un   cielo   de   madre ! Mamá ,   eres   un   cielo ¡ Es el   día   de   la   madre   y me ha   inspirado   hacer   este   mandala .   Las madres   cuando   nosotros   somos   niños   se preocupan   por   nosotros , nos cuidan   y   nos enseñan   a   caminar   por   la   vida . La   vida   está llena de   tropiezos   y   ellas   nos   guían   por el   camino   que   creen   más acertado . Muchos   de   nosotros   en lugar   de   agradecerlo ,   nos enfadamos   y   las   tratamos como   si   quisieran   el mal   para   nosotros , en         lugar   del   bien .   Seguro   que   acabamos   diciendo :   Mi madre siempre   hace lo   que   menos   me gusta . Y   nos   da mucha rabia   cuando   alguien   nos   dice ,   cada   día   te pareces   más   a tu   madre . Amigos ,   cuando   nosotros   somos   madres ,   l

1284-Mandala: La luz que emerge de las almas.

  1284 Mandala: La llum que emergeix de les ànimes.   L'àngel que regeix el dia 4 de febrer, es diu: 63 – Anauel. L’àngel que regeix el dia 12 de febrer, es diu: 65 Damabiah.     Aquest mandala ha estat fruit de la generositat de la J......, que ha volgut traslladar la seva saviesa, a través de les paraules i el seu bon fer, i m’ha encarregat aquest mandala per a la vostra empresa, perquè tingui un lloc dins ella.   El que percebo es una gran comunicació   a nivell de socis i de treballadors, que va més enllà d’un treball merament econòmic, sino també emocional i de valors.   Aquest mandala al centre neix una flor que defineix que i qui sou, bellesa per tot arreu, havent format una empresa on heu posat les vostres expectatives i que malgrat tot dels bons i mals moments, el que preval és la vostra unió.   La flor s’expandeix formant el nom de la vostra empresa, i d’aquí es formen altres camins que donen llum al vostra projecte, on l’energia de l’entorn us fa an