Ir al contenido principal

490-Un somriure, una llum (Particular de S.A.P.)


490 Mandala: Un somriure, una llum
(Mandala particular de  S.A.P.)
Un somriure és una llavor que creix en el cor i floreix als llavis.
(Martha Stevenson)
Si plores per haver perdut el sol, les llàgrimes no et deixaran veure les estrelles.  (R.Tagore)

Desitjos d’amor, desitjos de grandesa, desitjos de calidesa, desitjar no és dolent, sinó tot el contrari. Tenim el que desitgem si ho demanem amb el cor, el que ens passa es, que moltes vegades no sabem que demanar, i no ho fem en prou entusiasme , ni des de el cor. Només hem de veure quan som petits si desitgem una cosa amb moltes ganes, al final l’aconseguim, de grans hauríem de fer-ho igual però sense picar de peus, ni plorar, sinó fen un somriure des de el nostre interior.

Com molt bé diu la frase, “Un somriure és una llavor que creix en el cor i floreix als llavis”, es molt certa, ens sentim feliços, quan una persona ens saluda  amablement i ens fa un somriure d’orella a orella, o un nadó quan ens fa una rialla només de veure’ns,  ho fan des de el més profund del seu cor i la seva ànima, sense pensar, es una manera de sentir la vida, doncs a que esperem, FEM-HO també nosaltres!

 No ploris pel que et passa ara, plora per l’emoció de veure els amics, la família , plora de felicitat; de les llàgrimes al somriure només hi ha un fil molt prim, pots passar-hi sense adonar-te’n. Els nens petits ho fan, ves a buscar la teva nena petita i explora. Busca també les teves estrelles, et donaran llum a l’obscuritat.

 El teu mandala es com un petit univers, el teu univers, te els seus planetes, sols, llunes, aurores boreals, els seus núvols i les seves turmentes.
 Té un cercle gran que aglutina tot els teus misteris i les teves ombres, només tu saps a que ens referim, també té moltes alegries i moltes bones trobades amb amics.


 Els cercles que el composen, uns es sobreposen, d’altres s’uneixen i un a un et donen un do, el blanc la capacitat d’estimar, el gris - lila l’energia poderosa del univers, el groc el sol de la bellesa, el rosa la visió a l’obscuritat perquè t’adonis que a la negra nit hi ha els estels que t’il·luminen està rodejat de diverses llunes que donen voltes dins el teu mon, d’allà surt l’altre sol el de la calidesa, al seu costat hi ha la font de la saviesa,  i el sol de la llibertat, la flor de l’esperança amb estels dels amics, d’ara i de la teva infantessa que et regalen les flors que et mereixes, sinó les reps regala-te-les tu, fes-te regals, TU per a tu ets molt important, d’aquí també surt la lluna de l’amor incondicional, el següent es la força innata que tens que suporta tota la lluita interna que tens, a banda i fent-te costat està el sol de la Farners que brilla amb llum pròpia, la flor verda es la solitud que a vegades sents, encara que estiguis acompanyada i per últim tots els que estan per tu i amb tu.

 Tots aquest cercles estan units per entrar en el més profund del teu interior. Costa una mica que ensenyis qui realment ets i poses paranys perquè no vegin que ets molt sensible i que tens una energia que no saps molt bé com canalitzar.

 En aquest cercle i tens 3 fissures o escletxes, una s’alimenta del teu do de la capacitat d’estimar que reafirma que ets tu  Susanna i que reparteix aquest do al teu voltant.

L’altre es sustenta de la solitud però juntament amb l’amor que desprens formen aquesta part de la teva flor, que dona amor incondicional.

L’ultima fissura s’alimenta de la font de la saviesa, quina sort!, cada nit quan t’en vagis a dormir, demana que els somnis et portin a la font, per anar alimentant el teu interior, que com veus es magnífic , brillant i espectacular.
 Brilles amb llum pròpia.

 Tens dos papallones signe de canvi, t’ajuden a valorar-te i et diuen que no estàs sola.

 Tot el que te hem dit, culmina en aquest cercle d’energia pura, forma’t , llegeix, estudia cada cosa que t’interessi i gaudeix de la vida a cada instant, deixa tot el que et sobri i mira endavant.

 Les papallones de l’exterior formen part de la teva família i amics, deixa’ls entrar una mica i gaudireu plegats.

  Espero que t’agradi

Dibuixat i escrit per

M. Àngels Cassany Masó
St. Gregori, 02 de desembre de 2012.

Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

835-Mandala :Solidaridad con el egrégor

835 Mandala:   Solidaridad con el egrégor. Solo tú, sabes de lo que estamos hablando, tu egrégor ( alma colectiva o espíritu en común ) tiene que solidarizarse con el resto de almas que componen tu unidad. Eres un alma bella, y también vieja, tu fuerza interior es enorme, puedes y debes caminar hacia lo absoluto, pues es tu meta. Caminante no hay camino se hace camino al andar ( letra de Antonio Machado y cantada por Serrat) significa que a medida que vayas andando por la vida, tú mismo harás lo más conveniente para ti, para tu parte física en 3D y tu parte más espiritual. Hay muchos caminos en este paraje, coge el que más te convenga, pues todos llevan a la iluminación. Es muy normal que tengamos dudas en esta dimensión y no sepamos realmente que tenemos que hacer y donde aplicar nuestras enseñanzas. Es muy fácil, déjate llevar, fluye, no pongas resistencias. Si no estás en sintonía con nosotros no pasa nada, porque encontrarás el día y el momento para hacerlo. Tiempo