Ir al contenido principal

275 MANDALA (LPM) Particular
“El camí de les grans coses  passa per el silenci”
(Nietzsche)


En intentar parlar del teu mandala, he necessitat buscar una frase que resumís en poques paraules el que  jo sentia en fer-lo i crec que la frase es encertada per el que ens diu.

Parla del silenci. D’una quietud interna. D’una energia aclaparadora. D’una sanació espiritual i física, ens parla de les grans coses i no de les coses grans.

A vegades arribem a fer grans coses, començant per petites “cosetes”, com per exemple, una bola de neu que rodolant i rodolant es va fent gran i més gran.

Amb la nostra actitud quotidiana anem canviant formes i estats emocionals no solament els nostres, sinó els del nostra entorn, els canvis son importants per fer-nos remoure internament i donar-nos compte de que som vulnerables i que la nostra actitud davant un canvi la podem convertir en positiva o negativa, nosaltres ho tenim a l’abast de la nostra mà, tot això des de el silenci es pot transformar en el que jo denomino:

L’Explosió de la nostra papallona interna.
  
El teu mandala expressa amb colors i formes el que he dit, es harmoniós, transmet alegria i està ple de VIDA, hi ha una fada que et representa, envoltada d’estels que il·luminen el teu camí, per arribar a ser  una gran papallona. Els camins no son fàcils i et pots trobar amb molts canvis, intenta treballar-ho des de aquest silenci innat que tens i dona llum i color a tothom que ho desitgi.

M.Àngels Cassany
---------------------------------------------
El camino de las grandes cosas pasa por el silencio"
(Nietzsche)


Al intentar hablar de tu mandala, he necesitado buscar una frase que resumiera en pocas palabras lo que yo sentía en hacerlo y creo que la frase  es acertada por lo que nos dice.

Habla del silencio. De una quietud interna. De una energía abrumadora. De una sanación espiritual y física, nos habla de las grandes cosas y no de las cosas grandes.

A veces llegamos a hacer grandes cosas, empezando por pequeñas "cositas", como por ejemplo, una bola de nieve que rodando y rodando se va haciendo mayor y más grande.

Con nuestra actitud cotidiana vamos cambiando formas y estados emocionales no sólo los nuestros, sino los de nuestro entorno, los cambios son importantes para hacernos remover internamente y darnos cuenta de que somos vulnerables y que nuestra actitud ante un cambio la podemos convertir en positiva o negativa, nosotros lo tenemos al alcance de nuestra mano, todo ello desde el silencio se puede transformar en lo que yo denomino:

La Explosión de nuestra mariposa interna.
  
Tu mandala expresa con colores y formas lo que he dicho, es armonioso, transmite alegría y está lleno de VIDA, hay una hada que te representa, rodeada de estrellas que iluminan tu camino, para llegar a ser una gran mariposa. Los caminos no son fáciles y te puedes encontrar con muchos cambios, intenta trabajarlo desde ese silencio innato que tienes y da luz y color a todo aquel que lo desee.

M. Àngels Cassany
------------------------Comentarios

  1. Gràcies.M'encanta rebre els teus mandales,venen plens de llum,color,calor ,expressivitat i unes paraules molt plenes i amoroses en que tots ens hi reconeixem.I enhorabona per la exposició a Milà.

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

1263-La princesa de los valores

  1263 Mandala:  La princesa dels valors.   L'àngel que regeix el dia 10 de juliol, es diu: 22 – Yeiayel.     Segons el teu mandala, ets un pou de valors, qualitat d’una persona apreciada i ben considerada.   Del centre surt una flor plena d’energia, o sigui el teu centre més preuat, on s’ubica l’ànima, que amb les seves llàgrimes, algunes vegades d’alegria i d’altres de tristor, s’expandeixen cap a les capes més internes   dels teus xacres, que il·luminen amb els seus diferents colors, a tots i cadascuna de les ànimes que t’envolten. Quin plaer és escoltar-te i apropar-se a tu, la teva veu calma i aporta entusiasme que genera equilibri, energia, per obrir les ments, per pensar o per creure que si que es pot!   Les voltes que dóna la vida! exactament com un mandala, que significa roda o totalitat, sense buscar les ànimes afins es van retrobant i s’aporten llum, i equilibri, en aquest mandala esta representat per el cercle verd i groc,   natura, energia,   estabil