Ir al contenido principal

N.260 (2010-01-24)MANDALA: FLUIR PER LA VIDA. (particular)


     Fa  temps que ens coneixem, això no vol dir que hàgim compartit moltes estones, però vàrem congeniar des de el principi, actualment la VIDA ens ha donat la oportunitat de compartir part del nostre temps.
    Un dia et vaig dir, que et faria un Mandala i et vaig animar a que vinguessis a casa a veure’n algun, fins avui NO ho has fet, potser perquè el primer que tenies que veure, tenia que ésser el teu.
    L’altre dia em vas preguntar quin color m’agradava, i jo, no se el que t’agrada a tu, com pots veure en el teu Mandala predomina el daurat, es senzill i representa la unió del cel amb la terra, te com a protagonista dues fulles, una gran i majestuosa que s’enlaira cap un altre dimensió, amb tres ocells que volen cap el teu interior.
   L’altre fulla més petita del color del cel i del mar, entra directament cap el teu centre, hi ha una papallona petita que es transforma amb una altre de més bellesa i més gran que entra directament al teu cor.
    El teu centre es daurat i net de qualsevol influencia, està rodejat d’estels i energia , tot envoltat d’un altre cercle, que entra directament dins el teu mon.
    Un mon ple d’estimació, per moltes coses, per lo terrenal i per lo espiritual, per coses que entens i per altres que descobriràs, que faran de tu un ésser especial.
    En el teu mandala també hi trobem una noia asseguda a una pedra, està reflexionant, tot posant el peu a l’aigua de la Vida.
    El moviment del riu, amb les pedres que es va trobant pel camí, amb el peixos que hi donen vida. A vegades el riu es petit, sorollós, silenciós, molt gran, a vegades s’atura i a vegades es desborda.
    Si nosaltres pensem que el corrent de la nostra VIDA es com un riu, amb els seus alts i baixos, amb les seves pedres, amb el seu soroll i el seu silenci, aprendrem que tenim que deixar fluir el nostre interior i ell sol trobarà la sortida a cada una de les coses que ens preocupen.
    El significat de les lletres, el tens que trobar tu. Admira el mandala com una part de tu.
Escrit per M.Àngels Cassany

----------------------
    Hace tiempo que nos conocemos, esto no quiere decir que hayamos compartido muchos ratos, pero  congeniamos desde el principio, actualmente la VIDA nos ha dado la oportunidad de compartir parte de nuestro tiempo.
    Un día te dije, que te haría un Mandala y te animé a que vinieras a casa a ver alguno, hasta hoy NO lo has hecho, quizás porque el primero que tenías que ver, tenía que ser el tuyo.
    El otro día me preguntaste qué color me gustaba, y yo no se el que te gusta a ti, como puedes ver en tu Mandala predomina el dorado, es sencillo y representa la unión del cielo con la tierra, tiene como protagonista dos hojas, una grande y majestuosa que se eleva hacia otra dimensión, con tres pájaros que vuelan hacia tu interior.
   El otro de hoja más pequeña del color del cielo y del mar, entra directamente hacia tu centro, hay una mariposa pequeña que se transforma en otra de mayor belleza y más grande que entra directamente a tu corazón.
    Tu centro es dorado y limpio de cualquier influencia, está rodeado de estrellas y energía, todo rodeado de otro círculo, que entra directamente en tu mundo.
    Un mundo lleno de amor, por muchas cosas, por lo terrenal y por lo espiritual, por cosas que entiendes y por otras que descubrirás, que harán de ti un ser especial.
    En tu mandala también encontramos una niña sentada en una piedra, está reflexionando, poniendo el pie en el agua de la Vida.
    El movimiento del río, con las piedras que se va encontrando por el camino, con los peces que dan vida. A veces el río es pequeño, ruidoso, silencioso, muy grande, a veces se detiene y a veces se desborda.
    Si nosotros pensamos que la corriente de nuestra VIDA es como un río, con sus altibajos, con sus piedras, con su ruido y su silencio, aprenderemos que tenemos que dejar fluir nuestro interior y él solo encontrará la salida en cada una de las cosas que nos preocupan.
    El significado de las letras, lo tienes que encontrar tú. Admira el mandala como una parte de ti.
Escrito por M. Àngels Cassany

Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1128-Mandala: Junts cap a la unió

  1128 Mandala:    Junts cap a la unió.   L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah. L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.     La passió és cosa de dos i en el vostre cas, això és patent, la força que teniu junts pot més que les petites diferencies que us aneu trobant pel camí. La llum que irradieu és molt potent i fa que millori dia a dia la vostra relació. Per aquest motiu aneu junts cap a la unió, no només física, sinó espiritual i mental. Cada dia que passa us uneix més i sou capaços de trobar-vos en un espai mitjà que us produeix a tots dos una pau interior difícil d'explicar.   La D. en el mandala té un interior ple d'amor amb una flor que s'expandeix per tot el mandala, produint un efecte acolorit de pau i amor. En J. té com un timó-brúixola en el bell mig del mandala, que porta la relació cap a bon port i junts formen el mandala central d'unió a pesar de les dificultats del camí.   Les papa

Significado de algunas formas y colores de los mandalas

El significado que consta en este escrito, lo encontré en libros que hablaban de los mandalas, mi interpretación personal no se basa en ningún libro, solo en  mi percepción personal y con ayuda de mis guias-ángeles. Pero os puede servir de complemento, si decidís hacer vuestro propio Mandala. El que hoy adjunto, está hecho por ordenador. Mandala significa círculo en sánscrito. Esta palabra es también conocida como rueda y totalidad. Más allá de su definición como palabra, desde el punto de vista espiritual es un centro energético de equilibrio y purificación que ayuda a transformar el entorno y la mente. También se le define como un sistema ideo gráfico contenedor de un espacio sagrado. Según la Psicología , el mandala representa al ser humano. Interactuar con ellos te ayuda a curar la fragmentación psíquica y espiritual, a manifestar tu creatividad y a re-conectarte con tu ser esencial. Es como comenzar un viaje hacia tu esencia, te abre puertas hasta ahora desconocidas y hace que