Ir al contenido principal

409 Mandala: Futuro (particular NNM)


Me interesa el futuro porque es el lugar donde pasaré el resto de mi vida.
(Woody Allen)

Ojala supiéramos que nos depara el futuro, como no lo sabemos tenemos que disfrutar del presente, ya que en el pasado no podemos hacer nada, ni en el futuro tampoco.

Eres joven y tienes mucha vida por delante, tu mandala es muy coloreado, surge de una oscuridad que explota y en el nacen estos círculos llenos de vida y de color, como los fuegos artificiales. Sin embargo tienen mucha permanencia y un vínculo extraordinario.

El círculo principal, tu, con una fuerza exorbitante de color rojo, con unas espirales que fluyen desde tu interior hacia tu exterior, no tienes capas eres como te muestras.

Eres un espíritu volador, mágico y maravilloso, disfrutas de mucha felicidad y armonía. El círculo azul es la sabiduría de tus guías, que te acompañan para compartir contigo lo que les pides.

La conjunción de tu mandala interno, con el círculo de tu porvenir, forman este ojo de color verde esperanza, con unas flores y una mariposa parada, esperando que la dejes volar. 
El círculo de tu futuro (amarillo), con luz propia que acaricia al círculo del trabajo que te dice lo que tienes que hacer, ahora es hora de estudiar, prepararte para el día de mañana, salir al mundo y afrontar todo lo bueno que puede surgir, para encarar más adelante las tareas que te encomienden y lo que tú te hayas propuesto.
VIVE EL PRESENTE con vivacidad, buscando tus intereses y estudiando para tu futuro, que siempre será un PRESENTE.

El círculo lila, te da la energía de la amabilidad, de la gentileza, del amor, de la oportunidad, de la generosidad, te hace presente y remarca tu nombre.

El círculo naranja medio escondido detrás de ti, pero lleno de energía. Aunque no la veas, en los momentos más débiles que tengas, debes saber que solo tienes que pensar en ello para que surja, en todas y cada una de las tareas que hagas, PIDELO y lo conseguirás.                                               
Escrit per M.Àngels Cassany


 M’interessa el futur perquè es el lloc a on passaré la resta de la meva vida.
(Woody Allen)

Tant de bo sabéssim que ens depara el futur, com que no ho sabem tenim que gaudir del present, ja que en el passat no podem fer-hi res, ni en el futur tampoc.

Ets jove i tens molta vida per davant, el teu mandala es molt acolorit, sorgeix d’una foscor que explota i neixen aquest cercles plens de vida i de color, com els focs d’artifici. Tanmateix els teus tenen molta permanència i un lligam extraordinari.

El cercle principal, el teu, amb una força  exorbitant de color vermell, amb unes espirals que flueixen des de el teu interior cap el teu exterior no tens capes ets tal com et mostres.

Ets un esperit volador, màgic i meravellós, gaudeixes de molta felicitat i harmonia. El cercle blau es la saviesa dels teus guies, que t’acompanyen per compartir amb tu el que els hi demanes.

La conjunció del teu mandala intern, amb el cercle del teu avenir, formen aquest ull de color verd esperança, amb unes flors i una papallona aturada, esperant que la deixis volar. El cercle del teu futur groc, amb llum pròpia que acarona al cercle del treball que tens que fer, ara es hora d’estudiar , preparar-te pel dia de demà, sortir al món i afrontar tot lo bo que pot sorgir, per encarar més endavant les tasques que t’encomanin i el que tu t’hagis proposat.
VIU EL PRESENT amb vivacitat, buscant els teus interessos i  estudiant pel teu futur, que sempre serà un PRESENT.

El cercle lila, et dona l’energia de la amabilitat, de la gentilesa, de l’amor, de l’oportunitat, de la generositat, et fa present i  remarca el teu nom.

El cercle taronja mig amagat darrera teu, però ple de energia. Encara que no la vegis, en els moments més febles que tinguis, sàpigues que nomes has de pensar-hi perquè sorgeixi, en totes i cadascuna de les tasques que facis, DEMANA-HO i ho aconseguiràs.

La conjunció dels quatre quadres, es poden unir de dues maneres diferents, fent d’ells un cercle gran i majestuós, o un cercle petit meravellós.

La teva família et dona l’oportunitat de gaudir de la seva energia daurada i tu els hi dones la teva força i delicadesa del color del cel.                    
Escrit per M.Àngels Cassany

Comentarios

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1128-Mandala: Junts cap a la unió

  1128 Mandala:    Junts cap a la unió.   L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah. L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.     La passió és cosa de dos i en el vostre cas, això és patent, la força que teniu junts pot més que les petites diferencies que us aneu trobant pel camí. La llum que irradieu és molt potent i fa que millori dia a dia la vostra relació. Per aquest motiu aneu junts cap a la unió, no només física, sinó espiritual i mental. Cada dia que passa us uneix més i sou capaços de trobar-vos en un espai mitjà que us produeix a tots dos una pau interior difícil d'explicar.   La D. en el mandala té un interior ple d'amor amb una flor que s'expandeix per tot el mandala, produint un efecte acolorit de pau i amor. En J. té com un timó-brúixola en el bell mig del mandala, que porta la relació cap a bon port i junts formen el mandala central d'unió a pesar de les dificultats del camí.   Les papa

Zentangle Ang Sung Wahe Guru