Ir al contenido principal

407-Aprofita la felicitat Particular de MMR

La felicitat arriba quan menys l’esperes; Aprofita-la!
Que no hi perds res amb tenir-la.

Que tenim, que volem i que necessitem. Potser ho tenim quasi tot i en volem més i el que necessitem es molt menys del que tenim i volem.
La felicitat és gaudir del que tenim sigui molt o poc, és sentir que malgrat ens falti quelcom agrair el que tenim.
La força et ve donada per la teva família, ho fas tot per ells, t’empeny a seguir, seguir i seguir. A vegades ens aturem per varis motius, potser per descansar quan ens convé, o per peresa perquè no ens agrada fer determinada tasca, per malalties o per voluntat pròpia.

Ets GRAN, irradies llum, l’expandeixes i la transmets.

El teu interior és ple de llum, d’una llum groga i brillant com la que el sol ens dona, amb calidesa a la primavera i amb calor a l’estiu. Els hiverns agraïm veure el sol i a la tardor les postes de sol.

La part del mandala en el que s’ubica el teu propi sol, t’acull fent que el teu descans sigui el més acaronat possible.

Tens cinc reflexes que surten del teu sol.
·         El taronja amb incrustacions brillants son tots els teus talents, els intel·lectuals i els físics. Pots fer tot el que et proposis, tant sigui materialitzant-los, com interpretant-los.
·         El reflexa vermell amb cercles significa que dones masses voltes a les coses, la vida és més fàcil si hi vas per camins més rectes, passa per ponts i passeres, arribaràs als mateixos llocs amb menys temps. Però, aturat i admira el teu voltant, i així no et perdràs rés del que passa a prop teu. Allà t’espera la papallona que t’ajudarà a creuar.
·         El reflexa blau fosc, de l’obscuritat t’arriben tres ocells i son els que tens al teu costat, per dir-te:  SURT I DONA LLUM, llibertat per volar i ser tu mateixa.
·         El reflexa de  color magenta, en el que hi entren 3 papallones son les que et donen la voluntat, la saviesa , i la tranquil·litat que necessites.
·         A la vida hi ha entrebancs, pedres en el camí, ambdues direccions, quasi sempre son de anada i tornada, converteix-lo amb positiu, sempre hi ha dos maneres de veure-ho , fes servir la mes positiva de totes.

Les papallones surten de la lluna i venen a tu per ajudar-te.

 ------------------------------
La felicidad llega cuando menos lo esperas; Aprovéchala!
Que no pierdes nada con tenerla.

Que tenemos, que queremos y que necesitamos. Quizás lo tenemos casi todo y queremos más y lo que necesitamos es mucho menos de lo que tenemos y queremos.
La felicidad es disfrutar lo que tenemos sea mucho o poco, es sentir que a pesar de que nos falte algo agradecer lo que tenemos.
La fuerza te viene dada por tu familia, lo haces todo por ellos, te empuja a seguir, seguir y seguir. A veces nos detenemos por varios motivos, tal vez para descansar cuando nos conviene, o por pereza porque no nos gusta hacer determinada tarea, por enfermedades o por voluntad propia.

Eres GRANDE, irradias luz, la expandes y la transmites.

Tu interior está lleno de luz, de una luz amarilla y brillante como la que el sol nos da, con calidez en primavera y con calor en verano. Los inviernos agradecemos ver el sol y en otoño las puestas de sol.

La parte del mandala en el que se ubica tu propio sol, te acoge haciendo que tu descanso sea el más suave posible.

Tienes cinco reflejos que salen de tu sol.
• El naranja con incrustaciones brillantes son todos tus talentos, los intelectuales y los físicos. Puedes hacer todo lo que te propongas, ya sea materializándolos, como interpretándolos.
• El reflejo rojo con círculos significa que das demasiadas vueltas a las cosas, la vida es más fácil si vas por caminos más rectos, pasa por puentes y pasarelas, llegarás a los mismos lugares en menos tiempo. Pero, párate y admira tu alrededor, y así no te perderás nada de lo que pasa cerca de ti. Allí te espera la mariposa que te ayudará a cruzar.
• El reflejo azul oscuro, de la oscuridad te llegan tres pájaros y son los que tienes a tu lado, para decirte: SALE Y DA LUZ, libertad para volar y ser tú misma.
• El reflejo de color magenta, en el que entran 3 mariposas son las que te dan la voluntad, la sabiduría, y la tranquilidad que necesitas.
• En la vida hay obstáculos, piedras en el camino, en ambas direcciones, casi siempre son de ida y vuelta, conviértelo en positivo, siempre hay dos maneras de verlo, usa la más positiva de todas.

Las mariposas salen de la luna y vienen a ti para ayudarte.


M.Àngels CassanyComentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1128-Mandala: Junts cap a la unió

  1128 Mandala:    Junts cap a la unió.   L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah. L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.     La passió és cosa de dos i en el vostre cas, això és patent, la força que teniu junts pot més que les petites diferencies que us aneu trobant pel camí. La llum que irradieu és molt potent i fa que millori dia a dia la vostra relació. Per aquest motiu aneu junts cap a la unió, no només física, sinó espiritual i mental. Cada dia que passa us uneix més i sou capaços de trobar-vos en un espai mitjà que us produeix a tots dos una pau interior difícil d'explicar.   La D. en el mandala té un interior ple d'amor amb una flor que s'expandeix per tot el mandala, produint un efecte acolorit de pau i amor. En J. té com un timó-brúixola en el bell mig del mandala, que porta la relació cap a bon port i junts formen el mandala central d'unió a pesar de les dificultats del camí.   Les papa

1053-Mandala: Círculo de amor

1053 Mandala: Círculo de amor. El ángel que rige el día 19 de marzo, se llama: Mumiah Caminar por la vida no es fácil y a veces aunque no queramos nos da un aviso para que reaccionemos, luego depende de nosotros si tomamos un camino u otro. Uno puede ser fácil y allanarnos el camino comprendiendo todo lo que nos pasa y así recuperar lo aprendido, otro puede ser más difícil y con muchos atajos pero a veces este es el que tomamos para aprender de nuestros propios errores. Qué bonito es andar de la mano, con compañeros/as, amigos/as, pero sobretodo con la familia que es nuestro gran soporte para superar todos los imprevistos y así avanzar hacia lo desconocido y gracias a ello, aprender también a caminar solos por la vida. A ti no te faltan almas que están a tu lado, dándote apoyo y ayudándote a expandirte, porqué tú te lo mereces, ya que también es tu gran don. El amor lo tienes de raíz, está en tu ADN lo que te hace tener una vitalidad y una protección c