Ir al contenido principal

356 MANDALA: 10è. Aniversari de GirasolAquest mandala simbolitza a la Marta, amb la seva alegria i bon humor, que enllaça el seu canal directament des del xacra base (terra)  al xacra superior (cel), convertint-se amb aquesta magnifica papallona signe de transformació i llibertat, passant pel bell mig de la seva obra GIRASOL, que porta a la transformació de moltes ànimes que passen pel seu centre.
En el mandala hi entren petits-grans éssers de llum, que amb la seves capacitats, ajuden a millorar a altres éssers no tant evolucionats. 
És el tercer any que assisteixo al curs de Gimnàstica Holística, amb aquest temps he pres consciència del meu ésser i he arribat a sentir el terra que ens acull.
En aquest 10è aniversari vull felicitar-te per tota la teva saviesa, que la dediques a nosaltres pel nostra benefici.
FELICITATS!!

Este mandala simboliza a Marta, con su alegría y buen humor, que enlaza su canal directamente desde el chacra base (tierra) al chacra superior (cielo), convirtiéndose en esta magnifica mariposa, signo de transformación y libertad, pasando por el centro de su obra GIRASOL, que lleva la transformación de muchas almas que pasan por su centro.
En el mandala entran pequeños-grandes seres de luz, que con sus capacidades ayudan a mejorar a otros seres no tan evolucionados.
Es el tercer año que asisto a Gimnástica Holistica, en este tiempo he tomado conciencia de mi ser y he llegado a sentir la tierra que nos acoge.
En este 10 aniversario quiero felicitarte por toda tu sabiduría, que la dedicas a nosotros para nuestro beneficio. FELICIDADES.

M.Àngels Cassany


Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1128-Mandala: Junts cap a la unió

  1128 Mandala:    Junts cap a la unió.   L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah. L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.     La passió és cosa de dos i en el vostre cas, això és patent, la força que teniu junts pot més que les petites diferencies que us aneu trobant pel camí. La llum que irradieu és molt potent i fa que millori dia a dia la vostra relació. Per aquest motiu aneu junts cap a la unió, no només física, sinó espiritual i mental. Cada dia que passa us uneix més i sou capaços de trobar-vos en un espai mitjà que us produeix a tots dos una pau interior difícil d'explicar.   La D. en el mandala té un interior ple d'amor amb una flor que s'expandeix per tot el mandala, produint un efecte acolorit de pau i amor. En J. té com un timó-brúixola en el bell mig del mandala, que porta la relació cap a bon port i junts formen el mandala central d'unió a pesar de les dificultats del camí.   Les papa

Significado de algunas formas y colores de los mandalas

El significado que consta en este escrito, lo encontré en libros que hablaban de los mandalas, mi interpretación personal no se basa en ningún libro, solo en  mi percepción personal y con ayuda de mis guias-ángeles. Pero os puede servir de complemento, si decidís hacer vuestro propio Mandala. El que hoy adjunto, está hecho por ordenador. Mandala significa círculo en sánscrito. Esta palabra es también conocida como rueda y totalidad. Más allá de su definición como palabra, desde el punto de vista espiritual es un centro energético de equilibrio y purificación que ayuda a transformar el entorno y la mente. También se le define como un sistema ideo gráfico contenedor de un espacio sagrado. Según la Psicología , el mandala representa al ser humano. Interactuar con ellos te ayuda a curar la fragmentación psíquica y espiritual, a manifestar tu creatividad y a re-conectarte con tu ser esencial. Es como comenzar un viaje hacia tu esencia, te abre puertas hasta ahora desconocidas y hace que