Ir al contenido principal

356 MANDALA: 10è. Aniversari de GirasolAquest mandala simbolitza a la Marta, amb la seva alegria i bon humor, que enllaça el seu canal directament des del xacra base (terra)  al xacra superior (cel), convertint-se amb aquesta magnifica papallona signe de transformació i llibertat, passant pel bell mig de la seva obra GIRASOL, que porta a la transformació de moltes ànimes que passen pel seu centre.
En el mandala hi entren petits-grans éssers de llum, que amb la seves capacitats, ajuden a millorar a altres éssers no tant evolucionats. 
És el tercer any que assisteixo al curs de Gimnàstica Holística, amb aquest temps he pres consciència del meu ésser i he arribat a sentir el terra que ens acull.
En aquest 10è aniversari vull felicitar-te per tota la teva saviesa, que la dediques a nosaltres pel nostra benefici.
FELICITATS!!

Este mandala simboliza a Marta, con su alegría y buen humor, que enlaza su canal directamente desde el chacra base (tierra) al chacra superior (cielo), convirtiéndose en esta magnifica mariposa, signo de transformación y libertad, pasando por el centro de su obra GIRASOL, que lleva la transformación de muchas almas que pasan por su centro.
En el mandala entran pequeños-grandes seres de luz, que con sus capacidades ayudan a mejorar a otros seres no tan evolucionados.
Es el tercer año que asisto a Gimnástica Holistica, en este tiempo he tomado conciencia de mi ser y he llegado a sentir la tierra que nos acoge.
En este 10 aniversario quiero felicitarte por toda tu sabiduría, que la dedicas a nosotros para nuestro beneficio. FELICIDADES.

M.Àngels Cassany


Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

704-Mandala - Dulce armonia

  704 Mandala:      Dolça harmonia. Mandala A.Cassany  704 Nineta, dolça i encantadora, ànima harmoniosa, que desprens una bellesa interna que ens deixa a tots meravellats. Es probable que en 3D no els hi demostris però fes el possible per fer-ho, les ànimes que t’envolten t’ho ag rairan. Tens l’oportunitat de fer que moltes ànimes aprenguin de la teva saviesa, la terrenal i la espiritual, ets un canal d’energia i l’has de desenvolupar, fent tot allò que t’agrada i estàs deixant de fer-ho, i ho postergues per més endavant. NO val la pena postergar, en aquesta dimensió millor fer el que us agrada, que no deixar-ho per un altre ocasió. La vida a vegades no ens ho posa fàcil, segur que a tu tampoc, i gràcies això aprenem dels entrebancs que ens anem trobant pel camí. Mandala A.Cassany 704 Quan estiguis en hores baixes, pensa en una piscina plena de pètals de roses,  t’hi submergeixes fins el coll i estàs una bona estona, quan en tinguis prou d’estar sola, hi poses le