Ir al contenido principal

355 MANDALA: L’Àngel de la GuardaL’àngel d’aquest mandala és: Hahahel, perquè a nascut avui dia 16 d’octubre

A vegades busquem una resposta que està davant nostra.

Quan he fet aquest mandala, el meu instint em portava a intentar fer-lo el més harmònic possible, força igual en totes les parts, que tinguessin el mateix color i la mateixa forma, ja que els meus mandalas normalment son poc estructurats.
Començant a descriure el mandala des del seu exterior daurat, ple de llum que il·lumina el nostre territori, amb la pau que es necessita  en aquest anys tant difícils, i amb salut  que tots desitgem tenir, a les portes d’un 2012 que energèticament ens comenten serà molt mogut, hi ha uns pilars que ens ajudaran a sentir-nos més segurs i a fer pinya per afrontar-lo. De ben segur que si molts de nosaltres ajuntem la nostra energia positiva, farem canviar el MON, i amb ell, a moltes ànimes que tenen el poder.
El cercle taronja amb la seva energia i el seu dinamisme farà que la llum que necessitem s’encengui i ens proporcioni més anys de felicitat.
La flor que voreja el cercle central ens aporta llibertat, companyia, amor incondicional, suport, son ales d’àngels que ens acullen i ens donen protecció.
Ja en el cercle central ple d’esperança, amb la bellesa de les flors, la llum dels estels i la transformació  de la papallona, s’alça el nostra Àngel de la Guarda, que sempre està al nostra costat, que si li demanem ajuda ens la dóna. I que en els moments més difícils de la nostra VIDA, li podem seguir demanant ajuda, que ell ens la seguirà donant, només ens cal recordar-ho.
Ell NO fa res, sinó l' hi demanem.
En el nucli, hi ha un petit mandala, que ve a representar el nostre interior, la nostra ànima, els nostres sentiments, les nostres oportunitats, aprofitem l’ajuda que ens dóna el nostra propi: 

Àngel de la Guarda.
---------------------
El ángel de este mandala se llama: Hahahel, porque a nacido hoy día 16 de octubre
 
A veces buscamos una respuesta que está delante nuestro.
 
Cuando he hecho este mandala, mi instinto me llevaba a intentar hacerlo lo más armónico posible, que fuera igual en todas sus partes, que tuvieran el mismo color y la misma forma, ya que mis mandalas normalmente son poco estructurados.
Empezando a describir el mandala desde su exterior dorado lleno de luz, que ilumina nuestro territorio, se encuentra la paz que se necesita en estos años tan difíciles, y la salud que todos deseamos tener. A las puertas de un 2012 que energéticamente nos comentan los expertos será muy movido, hay unos pilares que nos ayudarán a sentirnos más seguros y a cerrar filas, para afrontarlo. Seguro que si muchos de nosotros juntamos nuestra energía positiva, haremos cambiar el MUNDO, y con él, a muchas almas que tienen el poder.
El círculo naranja con su energía y su dinamismo hará que la luz que necesitamos se encienda y nos proporcione más años de felicidad.
La flor que bordea el círculo central nos aporta libertad, compañía, amor incondicional, apoyo, son alas de ángeles que nos acogen y nos dan protección.
Ya en el círculo central lleno de esperanza, con la belleza de las flores, la luz de las estrellas y la transformación de la mariposa, se alza  nuestro Ángel de la Guarda, que siempre está a nuestro lado, que si le pedimos ayuda nos la da. Y que en los momentos más difíciles de nuestra VIDA, le podemos seguir pidiendo ayuda, que él nos la seguirá dando, sólo necesitamos recordarlo.
El NO hace nada, sino se los pedimos.
En el núcleo, hay un pequeño mandala, que viene a representar nuestro interior, nuestra alma, nuestros sentimientos, nuestras oportunidades, aprovechamos la ayuda que nos da nuestro propio:
 

Ángel de la Guarda

M.Àngels Cassany

Comentarios

  1. Mandalas M.Angels Cassany19 de noviembre de 2011, 20:59

    gracias a todos, por la gran acogida que tiene mi blog. Besos y mucha luz.

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

1263-La princesa de los valores

  1263 Mandala:  La princesa dels valors.   L'àngel que regeix el dia 10 de juliol, es diu: 22 – Yeiayel.     Segons el teu mandala, ets un pou de valors, qualitat d’una persona apreciada i ben considerada.   Del centre surt una flor plena d’energia, o sigui el teu centre més preuat, on s’ubica l’ànima, que amb les seves llàgrimes, algunes vegades d’alegria i d’altres de tristor, s’expandeixen cap a les capes més internes   dels teus xacres, que il·luminen amb els seus diferents colors, a tots i cadascuna de les ànimes que t’envolten. Quin plaer és escoltar-te i apropar-se a tu, la teva veu calma i aporta entusiasme que genera equilibri, energia, per obrir les ments, per pensar o per creure que si que es pot!   Les voltes que dóna la vida! exactament com un mandala, que significa roda o totalitat, sense buscar les ànimes afins es van retrobant i s’aporten llum, i equilibri, en aquest mandala esta representat per el cercle verd i groc,   natura, energia,   estabil