Ir al contenido principal

355 MANDALA: L’Àngel de la GuardaL’àngel d’aquest mandala és: Hahahel, perquè a nascut avui dia 16 d’octubre

A vegades busquem una resposta que està davant nostra.

Quan he fet aquest mandala, el meu instint em portava a intentar fer-lo el més harmònic possible, força igual en totes les parts, que tinguessin el mateix color i la mateixa forma, ja que els meus mandalas normalment son poc estructurats.
Començant a descriure el mandala des del seu exterior daurat, ple de llum que il·lumina el nostre territori, amb la pau que es necessita  en aquest anys tant difícils, i amb salut  que tots desitgem tenir, a les portes d’un 2012 que energèticament ens comenten serà molt mogut, hi ha uns pilars que ens ajudaran a sentir-nos més segurs i a fer pinya per afrontar-lo. De ben segur que si molts de nosaltres ajuntem la nostra energia positiva, farem canviar el MON, i amb ell, a moltes ànimes que tenen el poder.
El cercle taronja amb la seva energia i el seu dinamisme farà que la llum que necessitem s’encengui i ens proporcioni més anys de felicitat.
La flor que voreja el cercle central ens aporta llibertat, companyia, amor incondicional, suport, son ales d’àngels que ens acullen i ens donen protecció.
Ja en el cercle central ple d’esperança, amb la bellesa de les flors, la llum dels estels i la transformació  de la papallona, s’alça el nostra Àngel de la Guarda, que sempre està al nostra costat, que si li demanem ajuda ens la dóna. I que en els moments més difícils de la nostra VIDA, li podem seguir demanant ajuda, que ell ens la seguirà donant, només ens cal recordar-ho.
Ell NO fa res, sinó l' hi demanem.
En el nucli, hi ha un petit mandala, que ve a representar el nostre interior, la nostra ànima, els nostres sentiments, les nostres oportunitats, aprofitem l’ajuda que ens dóna el nostra propi: 

Àngel de la Guarda.
---------------------
El ángel de este mandala se llama: Hahahel, porque a nacido hoy día 16 de octubre
 
A veces buscamos una respuesta que está delante nuestro.
 
Cuando he hecho este mandala, mi instinto me llevaba a intentar hacerlo lo más armónico posible, que fuera igual en todas sus partes, que tuvieran el mismo color y la misma forma, ya que mis mandalas normalmente son poco estructurados.
Empezando a describir el mandala desde su exterior dorado lleno de luz, que ilumina nuestro territorio, se encuentra la paz que se necesita en estos años tan difíciles, y la salud que todos deseamos tener. A las puertas de un 2012 que energéticamente nos comentan los expertos será muy movido, hay unos pilares que nos ayudarán a sentirnos más seguros y a cerrar filas, para afrontarlo. Seguro que si muchos de nosotros juntamos nuestra energía positiva, haremos cambiar el MUNDO, y con él, a muchas almas que tienen el poder.
El círculo naranja con su energía y su dinamismo hará que la luz que necesitamos se encienda y nos proporcione más años de felicidad.
La flor que bordea el círculo central nos aporta libertad, compañía, amor incondicional, apoyo, son alas de ángeles que nos acogen y nos dan protección.
Ya en el círculo central lleno de esperanza, con la belleza de las flores, la luz de las estrellas y la transformación de la mariposa, se alza  nuestro Ángel de la Guarda, que siempre está a nuestro lado, que si le pedimos ayuda nos la da. Y que en los momentos más difíciles de nuestra VIDA, le podemos seguir pidiendo ayuda, que él nos la seguirá dando, sólo necesitamos recordarlo.
El NO hace nada, sino se los pedimos.
En el núcleo, hay un pequeño mandala, que viene a representar nuestro interior, nuestra alma, nuestros sentimientos, nuestras oportunidades, aprovechamos la ayuda que nos da nuestro propio:
 

Ángel de la Guarda

M.Àngels Cassany

Comentarios

  1. Mandalas M.Angels Cassany19 de noviembre de 2011, 20:59

    gracias a todos, por la gran acogida que tiene mi blog. Besos y mucha luz.

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

1285-Nunca dejéis de caminar juntos

                                                         1285 Mandala:  Nunca dejéis de caminar juntos. ´ Cuando R. me encargó un mandala para toda su familia, pensé que era un reto que quería asumir, me pidió que fuera grande y para la entrada de la casa, y que era una familia de 7 miembros . Y a medida que lo he ido haciendo, me ha venido que ellos 4, también tenían que tener una representación en el dibujo. Podeis jugar a buscar cuál os llama más la atención o cuál os produce más energía, quizá coincidais y os gusta lo mismo, quizás una temporada os gusta más uno que  otro, pero el conjunto es la unión de todos vosotros. La paloma que corona el conjunto de mandalas, aporta la claridad y el amor que os procesáis, por eso:   Nunca dejéis de caminar juntos. 1285 Mandala:  Mai deixeu de caminar junts.   Quant la R. em va encarregar un mandala per tota la vostra família, vaig pensar que era un repte que volia assumir, me’l va demanar que fos gran i per l’entrada de la casa,

271 MANDALA: Un cielo de madre

Ahora   que   se acerca   el   día   de la   madre ,   publico   este   mandala   que he   hecho   para homenajear   a   todas las   madres . 271   MANDALA :   Un   cielo   de   madre ! Mamá ,   eres   un   cielo ¡ Es el   día   de   la   madre   y me ha   inspirado   hacer   este   mandala .   Las madres   cuando   nosotros   somos   niños   se preocupan   por   nosotros , nos cuidan   y   nos enseñan   a   caminar   por   la   vida . La   vida   está llena de   tropiezos   y   ellas   nos   guían   por el   camino   que   creen   más acertado . Muchos   de   nosotros   en lugar   de   agradecerlo ,   nos enfadamos   y   las   tratamos como   si   quisieran   el mal   para   nosotros , en         lugar   del   bien .   Seguro   que   acabamos   diciendo :   Mi madre siempre   hace lo   que   menos   me gusta . Y   nos   da mucha rabia   cuando   alguien   nos   dice ,   cada   día   te pareces   más   a tu   madre . Amigos ,   cuando   nosotros   somos   madres ,   l

1284-Mandala: La luz que emerge de las almas.

  1284 Mandala: La llum que emergeix de les ànimes.   L'àngel que regeix el dia 4 de febrer, es diu: 63 – Anauel. L’àngel que regeix el dia 12 de febrer, es diu: 65 Damabiah.     Aquest mandala ha estat fruit de la generositat de la J......, que ha volgut traslladar la seva saviesa, a través de les paraules i el seu bon fer, i m’ha encarregat aquest mandala per a la vostra empresa, perquè tingui un lloc dins ella.   El que percebo es una gran comunicació   a nivell de socis i de treballadors, que va més enllà d’un treball merament econòmic, sino també emocional i de valors.   Aquest mandala al centre neix una flor que defineix que i qui sou, bellesa per tot arreu, havent format una empresa on heu posat les vostres expectatives i que malgrat tot dels bons i mals moments, el que preval és la vostra unió.   La flor s’expandeix formant el nom de la vostra empresa, i d’aquí es formen altres camins que donen llum al vostra projecte, on l’energia de l’entorn us fa an