Ir al contenido principal

304 MANDALA: Paula


“Princeseta del conte de la teva VIDA”


Petita i molt bonica, l’ànima de casa, ets una flor meravellosa que aportes als teus una sensibilitat innata cap a tot el que t’envolta.

Jugues amb ells, amb els seus sentiments i en l’orgull que els provoques, tens la garantia d’èxit en tot el que et proposis, t’ajudaran a madurar i a superar tots els entrebancs que et porti la vida.

Subsistir, persistir, créixer,... junt amb els teus pares, germans, avis, tiets i cosins, amics i amigues et duran al triomf personal, t’ajudaran en tot el que els sigui possible per tal de que tots els teus somnis es facin realitat.

En el propi mandala, ets el centre del univers, vas en busca dels teus ideals, somnis, ets una fada que vola i vola fins retrobar el camí de la felicitat. La llum del sol, dels estels et donaran la claror que necessitis. La papallona es signe de transformació. I el daurat de riquesa, no tan sols material sinó també espiritual.

Tot està envoltat per un cercle blau i brillant que forma part d’aquesta margarida que et dona la força suficient per madurar en la vida.

Està encerclat pel color taronja, el color de la força, d’il·lusió, de les capacitats, tens molt d’amor per donar i molta amplitud  per rebre’l.

Des de fora del cercle, volen entrar els teus amics, que et faran riure, plorar, estimar, sentir, i seran mereixedors de tot el teus sentiments.

Els coneixements que pots rebre a la teva Vida, juntament amb el sentiments, l’estimació, intel·lecte  i la serenor et faran SER la millor

PRINCESA DE LA TEVA PROPIA VIDA.

"Princesita del cuento de tu vida"


Pequeña y muy bonita, el alma de tu casa, eres una flor maravillosa que aportas a los tuyos una sensibilidad innata hacia todo lo que te rodea.

Juegas con ellos, con sus sentimientos y  el orgullo que les provocas, tienes la garantía de éxito en todo lo que te propongas, te ayudarán a madurar y ha superar todos los obstáculos que te lleve la vida.

Subsistir, persistir, crecer, ... junto con  tus padres, hermanos, abuelos,  tíos  y  primos,  amigos y amigas  te llevarán al triunfo personal, te ayudarán en todo lo que les sea posible para que todos  tus  sueños  se  hagan realidad.

En el propio mandala, eres el centro del universo, vas en busca de tus ideales, sueños, eres una hada que vuela y  vuela ..hasta encontrar el camino de la felicidad. La luz del sol, las estrellas te darán la luz que necesites. La mariposa  es signo de transformación. Y el dorado de riqueza, no sólo material sino también  espiritual.

Todo está rodeado por un círculo azul y brillante que forma parte de esta margarita que te da la fuerza  suficiente para madurar en la vida.

Está rodeado por el color naranja, el color de la fuerza, de iluminación, de ilusión, de tus  capacidades,  tienes mucho amor para dar y mucha amplitud para recibirlo.
 
Desde fuera del círculo, quieren entrar  tus amigos, que te harán  reír,  llorar,  amar,  sentir,  y serán  merecedores de todo tus sentimientos.

Los conocimientos que puedes recibir en tu Vida, junto con los sentimientos, el amor, intelecto y la serenidad te harán SER la mejor :

        
PRINCESA DE TU PROPIA VIDA.


Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

1263-La princesa de los valores

  1263 Mandala:  La princesa dels valors.   L'àngel que regeix el dia 10 de juliol, es diu: 22 – Yeiayel.     Segons el teu mandala, ets un pou de valors, qualitat d’una persona apreciada i ben considerada.   Del centre surt una flor plena d’energia, o sigui el teu centre més preuat, on s’ubica l’ànima, que amb les seves llàgrimes, algunes vegades d’alegria i d’altres de tristor, s’expandeixen cap a les capes més internes   dels teus xacres, que il·luminen amb els seus diferents colors, a tots i cadascuna de les ànimes que t’envolten. Quin plaer és escoltar-te i apropar-se a tu, la teva veu calma i aporta entusiasme que genera equilibri, energia, per obrir les ments, per pensar o per creure que si que es pot!   Les voltes que dóna la vida! exactament com un mandala, que significa roda o totalitat, sense buscar les ànimes afins es van retrobant i s’aporten llum, i equilibri, en aquest mandala esta representat per el cercle verd i groc,   natura, energia,   estabil