Ir al contenido principal

266 MANDALA: Amistat


Alegria, Felicitat, Meravella, Somnis, Satisfacció, Goig, Plaer, Emoció, Prodigis, Joia, Delícia, Experiència...........

12 paraules i podrien ser més, per donar a entendre a tothom les virtuts que té l’amistat.

Amics de colla,   amb qui l’alegria de compartir confidències i emocions ens endinsen a crear uns llaços, que per més que passin els anys No  dissolt ningú.

Amic de parella, la felicitat de que un amic a més sigui la  nostra parella i junts  construïm un futur ple de somnis, és meravellós per al nostre creixement.

Companys de feina, quin plaer  poder treballar amb persones que ens donen la seva amistat i comparteixen la seva experiència pel nostre benefici.

Companys de lleure, ens omple de satisfacció anar al gimnàs, a classes de pintura, de fotografia, de mecanografia.... i trobar-nos a persones amb una gran capacitat per ajudar-nos a ser petits prodigis de l’atletisme, aprenents de pintors, de fotògrafs, etc.

Aquest mandala simbolitza l’amistat que compartim amb els més pròxims, pot ser al voltant d’una taula, en un banc del parc, a la taula del despatx o simplement al carrer.

Els llaços energètics que hi ha amb els nostres amics, son ànimes que ens ajuden, per al nostre desenvolupament.

Les fades del mandala, ens fan reflexionar en un futur ple d’amor i de saviesa i converteixen aquest mandala en una flor meravellosa, que expressa la nostra AMISTAT.

M.Àngels Cassany
Si vols adquirir qualsevol mandala, possa't en contacte amb mi.

Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1128-Mandala: Junts cap a la unió

  1128 Mandala:    Junts cap a la unió.   L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah. L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.     La passió és cosa de dos i en el vostre cas, això és patent, la força que teniu junts pot més que les petites diferencies que us aneu trobant pel camí. La llum que irradieu és molt potent i fa que millori dia a dia la vostra relació. Per aquest motiu aneu junts cap a la unió, no només física, sinó espiritual i mental. Cada dia que passa us uneix més i sou capaços de trobar-vos en un espai mitjà que us produeix a tots dos una pau interior difícil d'explicar.   La D. en el mandala té un interior ple d'amor amb una flor que s'expandeix per tot el mandala, produint un efecte acolorit de pau i amor. En J. té com un timó-brúixola en el bell mig del mandala, que porta la relació cap a bon port i junts formen el mandala central d'unió a pesar de les dificultats del camí.   Les papa

Significado de algunas formas y colores de los mandalas

El significado que consta en este escrito, lo encontré en libros que hablaban de los mandalas, mi interpretación personal no se basa en ningún libro, solo en  mi percepción personal y con ayuda de mis guias-ángeles. Pero os puede servir de complemento, si decidís hacer vuestro propio Mandala. El que hoy adjunto, está hecho por ordenador. Mandala significa círculo en sánscrito. Esta palabra es también conocida como rueda y totalidad. Más allá de su definición como palabra, desde el punto de vista espiritual es un centro energético de equilibrio y purificación que ayuda a transformar el entorno y la mente. También se le define como un sistema ideo gráfico contenedor de un espacio sagrado. Según la Psicología , el mandala representa al ser humano. Interactuar con ellos te ayuda a curar la fragmentación psíquica y espiritual, a manifestar tu creatividad y a re-conectarte con tu ser esencial. Es como comenzar un viaje hacia tu esencia, te abre puertas hasta ahora desconocidas y hace que