Ir al contenido principal

263 MANDALA: Concurs de Fotografia

Posted by PicasaAtenció!!! un, dos, tres!!!!  Esteu a punt?? Un somriure!!!  Patata..... Lluíííís !!!!,  Silenci!!!!,   No et moguis!!!

Se’ns acudeixen totes aquestes paraules quan ens referim a fer-nos fotos, però la fotografia és molt més que això.

Qui gaudeix fent fotografia, ja sigui de paisatges, de persones o personatges, d’emocions i sentiments, de felicitat  o de desastres, prémer el botó de la càmera és llibertat, és ensenyar al món el que veuen, és buscar la bellesa d’un paisatge per mostrar-la, és ensenyar el més bonic de les persones, és donar a conèixer al món tot el que som.


Aquesta Mandala és com un aparell que reflecteix el contrast, com un retrat que proporciona llum, les papallones són el canvi, la llibertat, la bellesa, la continuïtat, les fulles són natura i present, els estels la llum que necessitem, les flors ens recorden que ens renovem.

L’ésser que rebi aquesta mandala, de ben segur té sensibilitat i gaudeix de la fotografia, que la miri amb els ulls de l’ànima i veurà com s’hi sentirà reflectit/ida.

Felicitats!  
Atención! uno, dos, tres!! ¿Estas a punto? Una sonrisa! Patata ..... Luíííís !!!!, Silencio !!!!, No te muevas!

Se nos ocurren todas estas palabras cuando nos  hacemos fotos, pero la fotografía es mucho más que esto.

Quien disfruta haciendo fotografía, ya sea de paisajes, de personas o personajes, de emociones y sentimientos, de felicidad o de desastres, pulsar el botón de la cámara es libertad, es enseñar al mundo lo que ven, es buscar la belleza de un paisaje para mostrarla, es enseñar lo más bonito de las personas, es dar a conocer al mundo todo lo que somos.

Esta Mandala es como un aparato que refleja el contraste, como un retrato que proporciona luz, las mariposas son el cambio, la libertad, la belleza, la continuidad, las hojas son naturaleza y presente, las estrellas la luz que necesitamos, las flores nos recuerdan que nos renovamos.

El ser que reciba esta mandala, a buen seguro tiene sensibilidad y disfruta de la fotografía, que lo mire con los ojos del alma y verá como se sentirá reflejado.

Felicidades!

M. Àngels Cassany


Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1128-Mandala: Junts cap a la unió

  1128 Mandala:    Junts cap a la unió.   L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah. L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.     La passió és cosa de dos i en el vostre cas, això és patent, la força que teniu junts pot més que les petites diferencies que us aneu trobant pel camí. La llum que irradieu és molt potent i fa que millori dia a dia la vostra relació. Per aquest motiu aneu junts cap a la unió, no només física, sinó espiritual i mental. Cada dia que passa us uneix més i sou capaços de trobar-vos en un espai mitjà que us produeix a tots dos una pau interior difícil d'explicar.   La D. en el mandala té un interior ple d'amor amb una flor que s'expandeix per tot el mandala, produint un efecte acolorit de pau i amor. En J. té com un timó-brúixola en el bell mig del mandala, que porta la relació cap a bon port i junts formen el mandala central d'unió a pesar de les dificultats del camí.   Les papa

Zentangle Ang Sung Wahe Guru