Ir al contenido principal

Mi primer Mandala.Mi primer mandala lo dibujé en el año 2001, cuando hacia un curso de Crecimiento Personal, nuestra terapeuta-amiga Rosa M Masmiquel, nos hizo dibujar un círculo, y con actitud de meditación nos indicó que dibujáramos lo que quisiéramos, lo primero que nos saliera del corazón y del alma, sin pensar si nos quedaba bien dibujado, o con mucho o poco color. 
Desde entonces no he parado de dibujar y pintar mandalas, muchos para mi propio crecimiento personal y otros para las almas que me lo piden, también he tenido necesidad de escribir sobre ellos, los ángeles-guias me ayudan a interpretarlos. 
De vez en cuando dibujo un mandala-árbol, es mi salida escape a necesidades de mi propio crecimiento. 


250 MANDALA: EL MEU ARBRE (2009)

Si, es el meu!

El que necessitava fer, el que em porta a la meva realitat, ja sé que potser no es dels més bonics, però de tant en tant dibuixo el meu arbre, així em dono compte del que necessito. I en aquest moments el que ha sorgit es un arbre de base gruixuda, amb la paraula SALUT en el seu tronc, signe d’ importància  per a mi.

Es un bona base per afrontar el futur.

Es un arbre de primavera, amb totes les fulles, d’un verd ben fort amb fruits i flors amb la paraula VIDA en el seu interior, un altre signe del meu futur.

Les fulles estant regades per la LLUM del Sol i donen l’escalfor suficient per donar l’estimació, l’amor incondicional, la humanitat, la bondat, per això, cal que em treballi la Fe, la caritat, la capacitat de comprendre, per que es converteixi en realitat.

El cercle es com una bola, a on tot pot ésser possible, sempre i quan superi les meves pors.

Els Àngels m’ajudaran a ser millor persona, a millorar el meu entorn, a fer mes mandales, a escriure paraules boniques que entrin en el cor de les persones i les ajudin a conèixers millor.

Es una fase en la meva VIDA de canvis, de sorpreses, de bones perspectives, de superacions personals, de fluïdesa, de donar , de exposar, de meravellar.

Us dono les gràcies Àngels meus per l’esforç que esteu fent, perquè sigui millor persona, a tu Umabel per tot, per estar al meu costat quan et necessito, per les demandes que et faig, per l’alegria que em doneu i per les coses que tinc.Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

704-Mandala - Dulce armonia

  704 Mandala:      Dolça harmonia. Mandala A.Cassany  704 Nineta, dolça i encantadora, ànima harmoniosa, que desprens una bellesa interna que ens deixa a tots meravellats. Es probable que en 3D no els hi demostris però fes el possible per fer-ho, les ànimes que t’envolten t’ho ag rairan. Tens l’oportunitat de fer que moltes ànimes aprenguin de la teva saviesa, la terrenal i la espiritual, ets un canal d’energia i l’has de desenvolupar, fent tot allò que t’agrada i estàs deixant de fer-ho, i ho postergues per més endavant. NO val la pena postergar, en aquesta dimensió millor fer el que us agrada, que no deixar-ho per un altre ocasió. La vida a vegades no ens ho posa fàcil, segur que a tu tampoc, i gràcies això aprenem dels entrebancs que ens anem trobant pel camí. Mandala A.Cassany 704 Quan estiguis en hores baixes, pensa en una piscina plena de pètals de roses,  t’hi submergeixes fins el coll i estàs una bona estona, quan en tinguis prou d’estar sola, hi poses le