Ir al contenido principal

Mi primer Mandala.Mi primer mandala lo dibujé en el año 2001, cuando hacia un curso de Crecimiento Personal, nuestra terapeuta-amiga Rosa M Masmiquel, nos hizo dibujar un círculo, y con actitud de meditación nos indicó que dibujáramos lo que quisiéramos, lo primero que nos saliera del corazón y del alma, sin pensar si nos quedaba bien dibujado, o con mucho o poco color. 
Desde entonces no he parado de dibujar y pintar mandalas, muchos para mi propio crecimiento personal y otros para las almas que me lo piden, también he tenido necesidad de escribir sobre ellos, los ángeles-guias me ayudan a interpretarlos. 
De vez en cuando dibujo un mandala-árbol, es mi salida escape a necesidades de mi propio crecimiento. 


250 MANDALA: EL MEU ARBRE (2009)

Si, es el meu!

El que necessitava fer, el que em porta a la meva realitat, ja sé que potser no es dels més bonics, però de tant en tant dibuixo el meu arbre, així em dono compte del que necessito. I en aquest moments el que ha sorgit es un arbre de base gruixuda, amb la paraula SALUT en el seu tronc, signe d’ importància  per a mi.

Es un bona base per afrontar el futur.

Es un arbre de primavera, amb totes les fulles, d’un verd ben fort amb fruits i flors amb la paraula VIDA en el seu interior, un altre signe del meu futur.

Les fulles estant regades per la LLUM del Sol i donen l’escalfor suficient per donar l’estimació, l’amor incondicional, la humanitat, la bondat, per això, cal que em treballi la Fe, la caritat, la capacitat de comprendre, per que es converteixi en realitat.

El cercle es com una bola, a on tot pot ésser possible, sempre i quan superi les meves pors.

Els Àngels m’ajudaran a ser millor persona, a millorar el meu entorn, a fer mes mandales, a escriure paraules boniques que entrin en el cor de les persones i les ajudin a conèixers millor.

Es una fase en la meva VIDA de canvis, de sorpreses, de bones perspectives, de superacions personals, de fluïdesa, de donar , de exposar, de meravellar.

Us dono les gràcies Àngels meus per l’esforç que esteu fent, perquè sigui millor persona, a tu Umabel per tot, per estar al meu costat quan et necessito, per les demandes que et faig, per l’alegria que em doneu i per les coses que tinc.Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1128-Mandala: Junts cap a la unió

  1128 Mandala:    Junts cap a la unió.   L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah. L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.     La passió és cosa de dos i en el vostre cas, això és patent, la força que teniu junts pot més que les petites diferencies que us aneu trobant pel camí. La llum que irradieu és molt potent i fa que millori dia a dia la vostra relació. Per aquest motiu aneu junts cap a la unió, no només física, sinó espiritual i mental. Cada dia que passa us uneix més i sou capaços de trobar-vos en un espai mitjà que us produeix a tots dos una pau interior difícil d'explicar.   La D. en el mandala té un interior ple d'amor amb una flor que s'expandeix per tot el mandala, produint un efecte acolorit de pau i amor. En J. té com un timó-brúixola en el bell mig del mandala, que porta la relació cap a bon port i junts formen el mandala central d'unió a pesar de les dificultats del camí.   Les papa

Significado de algunas formas y colores de los mandalas

El significado que consta en este escrito, lo encontré en libros que hablaban de los mandalas, mi interpretación personal no se basa en ningún libro, solo en  mi percepción personal y con ayuda de mis guias-ángeles. Pero os puede servir de complemento, si decidís hacer vuestro propio Mandala. El que hoy adjunto, está hecho por ordenador. Mandala significa círculo en sánscrito. Esta palabra es también conocida como rueda y totalidad. Más allá de su definición como palabra, desde el punto de vista espiritual es un centro energético de equilibrio y purificación que ayuda a transformar el entorno y la mente. También se le define como un sistema ideo gráfico contenedor de un espacio sagrado. Según la Psicología , el mandala representa al ser humano. Interactuar con ellos te ayuda a curar la fragmentación psíquica y espiritual, a manifestar tu creatividad y a re-conectarte con tu ser esencial. Es como comenzar un viaje hacia tu esencia, te abre puertas hasta ahora desconocidas y hace que