Ir al contenido principal

Mi primer Mandala.Mi primer mandala lo dibujé en el año 2001, cuando hacia un curso de Crecimiento Personal, nuestra terapeuta-amiga Rosa M Masmiquel, nos hizo dibujar un círculo, y con actitud de meditación nos indicó que dibujáramos lo que quisiéramos, lo primero que nos saliera del corazón y del alma, sin pensar si nos quedaba bien dibujado, o con mucho o poco color. 
Desde entonces no he parado de dibujar y pintar mandalas, muchos para mi propio crecimiento personal y otros para las almas que me lo piden, también he tenido necesidad de escribir sobre ellos, los ángeles-guias me ayudan a interpretarlos. 
De vez en cuando dibujo un mandala-árbol, es mi salida escape a necesidades de mi propio crecimiento. 


250 MANDALA: EL MEU ARBRE (2009)

Si, es el meu!

El que necessitava fer, el que em porta a la meva realitat, ja sé que potser no es dels més bonics, però de tant en tant dibuixo el meu arbre, així em dono compte del que necessito. I en aquest moments el que ha sorgit es un arbre de base gruixuda, amb la paraula SALUT en el seu tronc, signe d’ importància  per a mi.

Es un bona base per afrontar el futur.

Es un arbre de primavera, amb totes les fulles, d’un verd ben fort amb fruits i flors amb la paraula VIDA en el seu interior, un altre signe del meu futur.

Les fulles estant regades per la LLUM del Sol i donen l’escalfor suficient per donar l’estimació, l’amor incondicional, la humanitat, la bondat, per això, cal que em treballi la Fe, la caritat, la capacitat de comprendre, per que es converteixi en realitat.

El cercle es com una bola, a on tot pot ésser possible, sempre i quan superi les meves pors.

Els Àngels m’ajudaran a ser millor persona, a millorar el meu entorn, a fer mes mandales, a escriure paraules boniques que entrin en el cor de les persones i les ajudin a conèixers millor.

Es una fase en la meva VIDA de canvis, de sorpreses, de bones perspectives, de superacions personals, de fluïdesa, de donar , de exposar, de meravellar.

Us dono les gràcies Àngels meus per l’esforç que esteu fent, perquè sigui millor persona, a tu Umabel per tot, per estar al meu costat quan et necessito, per les demandes que et faig, per l’alegria que em doneu i per les coses que tinc.Comentarios

Entradas populares de este blog

1285-Nunca dejéis de caminar juntos

                                                         1285 Mandala:  Nunca dejéis de caminar juntos. ´ Cuando R. me encargó un mandala para toda su familia, pensé que era un reto que quería asumir, me pidió que fuera grande y para la entrada de la casa, y que era una familia de 7 miembros . Y a medida que lo he ido haciendo, me ha venido que ellos 4, también tenían que tener una representación en el dibujo. Podeis jugar a buscar cuál os llama más la atención o cuál os produce más energía, quizá coincidais y os gusta lo mismo, quizás una temporada os gusta más uno que  otro, pero el conjunto es la unión de todos vosotros. La paloma que corona el conjunto de mandalas, aporta la claridad y el amor que os procesáis, por eso:   Nunca dejéis de caminar juntos. 1285 Mandala:  Mai deixeu de caminar junts.   Quant la R. em va encarregar un mandala per tota la vostra família, vaig pensar que era un repte que volia assumir, me’l va demanar que fos gran i per l’entrada de la casa,

271 MANDALA: Un cielo de madre

Ahora   que   se acerca   el   día   de la   madre ,   publico   este   mandala   que he   hecho   para homenajear   a   todas las   madres . 271   MANDALA :   Un   cielo   de   madre ! Mamá ,   eres   un   cielo ¡ Es el   día   de   la   madre   y me ha   inspirado   hacer   este   mandala .   Las madres   cuando   nosotros   somos   niños   se preocupan   por   nosotros , nos cuidan   y   nos enseñan   a   caminar   por   la   vida . La   vida   está llena de   tropiezos   y   ellas   nos   guían   por el   camino   que   creen   más acertado . Muchos   de   nosotros   en lugar   de   agradecerlo ,   nos enfadamos   y   las   tratamos como   si   quisieran   el mal   para   nosotros , en         lugar   del   bien .   Seguro   que   acabamos   diciendo :   Mi madre siempre   hace lo   que   menos   me gusta . Y   nos   da mucha rabia   cuando   alguien   nos   dice ,   cada   día   te pareces   más   a tu   madre . Amigos ,   cuando   nosotros   somos   madres ,   l

1284-Mandala: La luz que emerge de las almas.

  1284 Mandala: La llum que emergeix de les ànimes.   L'àngel que regeix el dia 4 de febrer, es diu: 63 – Anauel. L’àngel que regeix el dia 12 de febrer, es diu: 65 Damabiah.     Aquest mandala ha estat fruit de la generositat de la J......, que ha volgut traslladar la seva saviesa, a través de les paraules i el seu bon fer, i m’ha encarregat aquest mandala per a la vostra empresa, perquè tingui un lloc dins ella.   El que percebo es una gran comunicació   a nivell de socis i de treballadors, que va més enllà d’un treball merament econòmic, sino també emocional i de valors.   Aquest mandala al centre neix una flor que defineix que i qui sou, bellesa per tot arreu, havent format una empresa on heu posat les vostres expectatives i que malgrat tot dels bons i mals moments, el que preval és la vostra unió.   La flor s’expandeix formant el nom de la vostra empresa, i d’aquí es formen altres camins que donen llum al vostra projecte, on l’energia de l’entorn us fa an