Ir al contenido principal

255-Mandala: Llum

Sento que m’agradaria seguir pintant Mandales i escrivint el que vosaltres voleu que faci.

La LLUM que sento quan ho faig,  com em sento de bé quan escric,  fa que sembli que sense ni tant sols pensar-les, em surtin les paraules de les mans.

Vull, vull, vull...., sempre ho dic i no faig el pas, crec que ara és el moment, haig de moure fitxa, sinó ho faig jo, ningú no ho farà per mi.

Aquest Mandala m’ha donat la llum necessària que em faltava,  la força  per   fer-ho,  la  fulla significa  el  meu  propi  interior  que  m’ empeny cap a la llum, la papallona em dona la llibertat per volar cap a mons desconeguts fins ara, haig de conèixer gent que m’ajudi a desenvolupar tota aquesta creativitat de què disposo i així donar a entendre el significat de les paraules i dibuixos que faig.

Les onades del mar blau en calma, o les onades de tempesta , porten a meditar o a pensar en diferents estats emocionals.

Els signes d’amor de color verd d’esperança cap un món millor, els llaços que tenen les parelles, les unions i desunions de les persones, les flors que ens manifesten la seva bellesa, l’energia que som i que flueix dins i fora de la nostra existència, els canals que tenim de comunicació, la meditació, l’esport, l’ensenyament, els nusos energètics de fluïdesa.

A dalt la corona de color lila, amb una flor al seu centre com un ull angelical que envia a la senzilla fulla,  tot l’amor incondicional , tota la maduresa, tot l’acompanyament necessari per seguir endavant amb el camí que tenim marcat.

Estic orgullosa de vosaltres!

Siento que me gustaría seguir pintando Mandalas y escribiendo lo que vosotros queréis que haga. 
La LUZ que siento cuando lo hago, lo bien que  me siento  cuando escribo, hace que sin  pensarlas,  me salgan las palabras de las manos. 

Quiero, quiero, quiero ...., siempre lo digo y nunca hago el paso, creo que ahora es el momento, tengo que mover ficha, sino lo hago yo, nadie lo hará por mí. 

Este Mandala me ha dado la luz necesaria que me faltaba, la fuerza para hacerlo, la hoja significa mi propio interior que me empuja hacia la luz, la mariposa me da la libertad para volar hacia mundos desconocidos hasta ahora , tengo que conocer gente que me ayude a desarrollar toda esta creatividad de que dispongo y así dar a entender el significado de las palabras y dibujos que hago. 

Las olas del mar azul en calma, o las olas de tormenta, llevan a meditar y  pensar en diferentes estados emocionales. 
Los signos de amor de color verde de esperanza hacia un mundo mejor, los lazos que tienen las parejas, las uniones y desuniones de las personas, las flores que nos manifiestan su belleza, la energía que somos y que fluye dentro y fuera de nuestra existencia, los canales que tenemos de comunicación, la meditación, el deporte, la enseñanza, los nudos energéticos de fluidez. 

 La corona de color violeta, con una flor en su centro como un ojo angelical que envía a la sencilla hoja, todo el amor incondicional, toda la madurez, todo lo necesario para seguir adelante en el camino que tenemos marcado. 
Estoy orgullosa de vosotros! 

Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1128-Mandala: Junts cap a la unió

  1128 Mandala:    Junts cap a la unió.   L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah. L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.     La passió és cosa de dos i en el vostre cas, això és patent, la força que teniu junts pot més que les petites diferencies que us aneu trobant pel camí. La llum que irradieu és molt potent i fa que millori dia a dia la vostra relació. Per aquest motiu aneu junts cap a la unió, no només física, sinó espiritual i mental. Cada dia que passa us uneix més i sou capaços de trobar-vos en un espai mitjà que us produeix a tots dos una pau interior difícil d'explicar.   La D. en el mandala té un interior ple d'amor amb una flor que s'expandeix per tot el mandala, produint un efecte acolorit de pau i amor. En J. té com un timó-brúixola en el bell mig del mandala, que porta la relació cap a bon port i junts formen el mandala central d'unió a pesar de les dificultats del camí.   Les papa

1053-Mandala: Círculo de amor

1053 Mandala: Círculo de amor. El ángel que rige el día 19 de marzo, se llama: Mumiah Caminar por la vida no es fácil y a veces aunque no queramos nos da un aviso para que reaccionemos, luego depende de nosotros si tomamos un camino u otro. Uno puede ser fácil y allanarnos el camino comprendiendo todo lo que nos pasa y así recuperar lo aprendido, otro puede ser más difícil y con muchos atajos pero a veces este es el que tomamos para aprender de nuestros propios errores. Qué bonito es andar de la mano, con compañeros/as, amigos/as, pero sobretodo con la familia que es nuestro gran soporte para superar todos los imprevistos y así avanzar hacia lo desconocido y gracias a ello, aprender también a caminar solos por la vida. A ti no te faltan almas que están a tu lado, dándote apoyo y ayudándote a expandirte, porqué tú te lo mereces, ya que también es tu gran don. El amor lo tienes de raíz, está en tu ADN lo que te hace tener una vitalidad y una protección c