Ir al contenido principal

Angel a la terra

Avui mentre em remiro el mandala, per tal d’interpretar-lo em pregunto, que puc explicar d’aquest?.A priori hi ha força matèria. Quan el pintava tenia ganes de posar-hi molts colors i cap d’igual, es com si una força m’empenyés a  mostrar la gran diversitat que hi ha, d’éssers terrenals i d’éssers eteris. Tots tenim un lloc, una parcel·la,   un raconet.....  on podem tornar sempre que vulguem, no té que ser físic, pot ser un lloc meravellós dins nostre, la ment no té fronteres, l’essència menys. Molts de nosaltres si meditem , ens relaxem, fem ioga,  qualsevol esport o també quan estudiem i ens concentrem, anem amb el nostre pensament a llocs insospitats.

En algun moment del dia, ens trobem que algú ens diu: Que esteu a la lluna?. I si realment ens pregunten que estàvem pensant en aquell moment segur que més de la meitat de les vegades no sabríem que contestar. Pensem que si passa es per alguna causa i per tant té un efecte. Quan ens sembla que estem en plena consciència i que ho tenim tot ben controlat, sens gira el pensament i ens surt tot al revés. Crec que es bo i adequat que tinguem aquesta vàlvula d’escapament, a on conscient o inconscientment  podem anar sempre que ho necessitem.

Cada vegada més, els éssers, entenem que hi ha quelcom més, darrera del que veuen els nostres ulls i seria bo que ho féssim conscientment. Si diem que aquest mandala té moltes parcel·les i a cada una  habita un ésser amb unes qualitats determinades obtenim un  magnífic MON. Crec que en ell estan representades totes les qualitats de tots i cada un de nosaltres:

 Qui té un Sol en el seu cor?

Qui té llibertat com un ocell?

Qui  té algun núvol a la seva vida?

Qui  es sent transformat com una papallona?

Qui té tanta estimació, que el cor li batega, com si en tingués molts?

Qui té la sensibilitat a flor de pell?

Qui té l’habilitat d’estar present i formar grups, com un peix?

Qui sent la música, com si formés part d’ell?

Qui té la bellesa de les flors?

Qui sent a la família com una unió d’essències?

Qui aprecia els colors de les papallones?

 Altres energies, espirituals i materials.

Tot això dóna força, energia, senzillesa, sensibilitat, amor, calidesa  i esperança a la B...... que forma part d’aquest univers interior, ple d’estels que fan vibrar els xacres de molts de nosaltres.

Gràcies per canalitzar, molts de nosaltres no sabríem que existeix un mon paral·lel, si no existissin persones com vosaltres.

Amb molt d’amor.

Comentarios

  1. Me identifico con este mandala, si los mandalas pueden elegirme, este me ha elegido!!!!!!!!!!!!!!!!!! y tus palabras me llenan, me hacen sentir, la musica, los colores de las amapolas,la belleza de las flores, tener una nube en mi cabeza, asi me siento. Gracias por tus creaciones.

    ResponderEliminar
  2. Muchas gracias Rosa, estoy segura que los mandalas y las almas, se unen y nos ayudan a ver más allá de lo visible a los ojos humanos. Una abraçada.

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

835-Mandala :Solidaridad con el egrégor

835 Mandala:   Solidaridad con el egrégor. Solo tú, sabes de lo que estamos hablando, tu egrégor ( alma colectiva o espíritu en común ) tiene que solidarizarse con el resto de almas que componen tu unidad. Eres un alma bella, y también vieja, tu fuerza interior es enorme, puedes y debes caminar hacia lo absoluto, pues es tu meta. Caminante no hay camino se hace camino al andar ( letra de Antonio Machado y cantada por Serrat) significa que a medida que vayas andando por la vida, tú mismo harás lo más conveniente para ti, para tu parte física en 3D y tu parte más espiritual. Hay muchos caminos en este paraje, coge el que más te convenga, pues todos llevan a la iluminación. Es muy normal que tengamos dudas en esta dimensión y no sepamos realmente que tenemos que hacer y donde aplicar nuestras enseñanzas. Es muy fácil, déjate llevar, fluye, no pongas resistencias. Si no estás en sintonía con nosotros no pasa nada, porque encontrarás el día y el momento para hacerlo. Tiempo