Ir al contenido principal

Angel a la terra

Avui mentre em remiro el mandala, per tal d’interpretar-lo em pregunto, que puc explicar d’aquest?.A priori hi ha força matèria. Quan el pintava tenia ganes de posar-hi molts colors i cap d’igual, es com si una força m’empenyés a  mostrar la gran diversitat que hi ha, d’éssers terrenals i d’éssers eteris. Tots tenim un lloc, una parcel·la,   un raconet.....  on podem tornar sempre que vulguem, no té que ser físic, pot ser un lloc meravellós dins nostre, la ment no té fronteres, l’essència menys. Molts de nosaltres si meditem , ens relaxem, fem ioga,  qualsevol esport o també quan estudiem i ens concentrem, anem amb el nostre pensament a llocs insospitats.

En algun moment del dia, ens trobem que algú ens diu: Que esteu a la lluna?. I si realment ens pregunten que estàvem pensant en aquell moment segur que més de la meitat de les vegades no sabríem que contestar. Pensem que si passa es per alguna causa i per tant té un efecte. Quan ens sembla que estem en plena consciència i que ho tenim tot ben controlat, sens gira el pensament i ens surt tot al revés. Crec que es bo i adequat que tinguem aquesta vàlvula d’escapament, a on conscient o inconscientment  podem anar sempre que ho necessitem.

Cada vegada més, els éssers, entenem que hi ha quelcom més, darrera del que veuen els nostres ulls i seria bo que ho féssim conscientment. Si diem que aquest mandala té moltes parcel·les i a cada una  habita un ésser amb unes qualitats determinades obtenim un  magnífic MON. Crec que en ell estan representades totes les qualitats de tots i cada un de nosaltres:

 Qui té un Sol en el seu cor?

Qui té llibertat com un ocell?

Qui  té algun núvol a la seva vida?

Qui  es sent transformat com una papallona?

Qui té tanta estimació, que el cor li batega, com si en tingués molts?

Qui té la sensibilitat a flor de pell?

Qui té l’habilitat d’estar present i formar grups, com un peix?

Qui sent la música, com si formés part d’ell?

Qui té la bellesa de les flors?

Qui sent a la família com una unió d’essències?

Qui aprecia els colors de les papallones?

 Altres energies, espirituals i materials.

Tot això dóna força, energia, senzillesa, sensibilitat, amor, calidesa  i esperança a la B...... que forma part d’aquest univers interior, ple d’estels que fan vibrar els xacres de molts de nosaltres.

Gràcies per canalitzar, molts de nosaltres no sabríem que existeix un mon paral·lel, si no existissin persones com vosaltres.

Amb molt d’amor.

Comentarios

  1. Me identifico con este mandala, si los mandalas pueden elegirme, este me ha elegido!!!!!!!!!!!!!!!!!! y tus palabras me llenan, me hacen sentir, la musica, los colores de las amapolas,la belleza de las flores, tener una nube en mi cabeza, asi me siento. Gracias por tus creaciones.

    ResponderEliminar
  2. Muchas gracias Rosa, estoy segura que los mandalas y las almas, se unen y nos ayudan a ver más allá de lo visible a los ojos humanos. Una abraçada.

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1128-Mandala: Junts cap a la unió

  1128 Mandala:    Junts cap a la unió.   L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah. L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.     La passió és cosa de dos i en el vostre cas, això és patent, la força que teniu junts pot més que les petites diferencies que us aneu trobant pel camí. La llum que irradieu és molt potent i fa que millori dia a dia la vostra relació. Per aquest motiu aneu junts cap a la unió, no només física, sinó espiritual i mental. Cada dia que passa us uneix més i sou capaços de trobar-vos en un espai mitjà que us produeix a tots dos una pau interior difícil d'explicar.   La D. en el mandala té un interior ple d'amor amb una flor que s'expandeix per tot el mandala, produint un efecte acolorit de pau i amor. En J. té com un timó-brúixola en el bell mig del mandala, que porta la relació cap a bon port i junts formen el mandala central d'unió a pesar de les dificultats del camí.   Les papa

1053-Mandala: Círculo de amor

1053 Mandala: Círculo de amor. El ángel que rige el día 19 de marzo, se llama: Mumiah Caminar por la vida no es fácil y a veces aunque no queramos nos da un aviso para que reaccionemos, luego depende de nosotros si tomamos un camino u otro. Uno puede ser fácil y allanarnos el camino comprendiendo todo lo que nos pasa y así recuperar lo aprendido, otro puede ser más difícil y con muchos atajos pero a veces este es el que tomamos para aprender de nuestros propios errores. Qué bonito es andar de la mano, con compañeros/as, amigos/as, pero sobretodo con la familia que es nuestro gran soporte para superar todos los imprevistos y así avanzar hacia lo desconocido y gracias a ello, aprender también a caminar solos por la vida. A ti no te faltan almas que están a tu lado, dándote apoyo y ayudándote a expandirte, porqué tú te lo mereces, ya que también es tu gran don. El amor lo tienes de raíz, está en tu ADN lo que te hace tener una vitalidad y una protección c