Ir al contenido principal

264 MANDALA: Teatre

Teatre,..... la Vida en si és un Teatre, nosaltres som els actors i com a tal actuem i fem que la nostra obra sigui  positiva o negativa, divertida o avorrida, plena de sentiments o amb carència d’ells. Nosaltres podem fer canviar el Món , amb petits gestos, amb alegria, amb sensibilitat, amb llibertat,  ajudant als demés i  sentint-nos vius.

No és cap secret que segons la nostra actitud en la Vida,  ens encaminem cap a un costat o cap a l’altre, podem donar i podem rebre, quina postura escollim?

És tant important donar, com rebre, potser rebre és com quan s’alça el teló del teatre, el silenci i expectació que ens  transmet l’obra abans de ser interpretada, i donar potser és com el final, els aplaudiments que reben els actors per una obra ben feta, interessant i majestuosa.

Aquest Mandala ens porta a endinsar-nos dins el nostre propi coneixement, tant intern com extern.
En la quietud de la matinada surt el SOL imponent, darrera el mar tranquil, d’onades  suaus.
Darrera  la llum d’aquest sol,  o el que és el mateix darrera el teló, les energies que floten, les meravelles de les flors, la llum dels estels, la llibertat dels ocells.

I a fora del Teatre ens espera el canvi o l’evolució, com a les papallones, que són efímeres i estan aquí perquè nosaltres gaudim de la seva bellesa i per transportar Vida a les flors.

Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

704-Mandala - Dulce armonia

  704 Mandala:      Dolça harmonia. Mandala A.Cassany  704 Nineta, dolça i encantadora, ànima harmoniosa, que desprens una bellesa interna que ens deixa a tots meravellats. Es probable que en 3D no els hi demostris però fes el possible per fer-ho, les ànimes que t’envolten t’ho ag rairan. Tens l’oportunitat de fer que moltes ànimes aprenguin de la teva saviesa, la terrenal i la espiritual, ets un canal d’energia i l’has de desenvolupar, fent tot allò que t’agrada i estàs deixant de fer-ho, i ho postergues per més endavant. NO val la pena postergar, en aquesta dimensió millor fer el que us agrada, que no deixar-ho per un altre ocasió. La vida a vegades no ens ho posa fàcil, segur que a tu tampoc, i gràcies això aprenem dels entrebancs que ens anem trobant pel camí. Mandala A.Cassany 704 Quan estiguis en hores baixes, pensa en una piscina plena de pètals de roses,  t’hi submergeixes fins el coll i estàs una bona estona, quan en tinguis prou d’estar sola, hi poses le